Nejmar (PSŽ)
AP/Dave Thompson
Nejmar (PSŽ)

AP/Dave Thompson

Nejmar (PSŽ), Foto: AP/Dave Thompson

Skot Mektomini je posle meča imao šta da zameri igračima Tomasa Tuhela. Bio je više nego ljut.

- Igrači Pari Sen Žermena ne igraju istinski fudbal. Njihovi igrači padaju isuviše lako, svaki put kad ih neko takne, oni su na zemlji. Mogli ste to da vidite, to nije fudbal - smatra reprezentativac Škotske.

On i Nejmar su imali nekoliko žestokih duela, a upućeni kažu da su morali da ih razdvajaju i na poluvremenu, na putu ka svlačionici.

Ole Gunar Solskjer je po završetku meča prokomentarisao duele Mektominija i Nejmara.

- Ne bih da komentarišem protivničke igrače. Moji igrači znaju vrednosti za koje se zalažem. Želim iskrene igrače. Skoti je lagano mogao da padne kada ga je Nejmar zgrabio za osetljivo mesto, ali to nije ono što ja želim da oni urade - jasan je Norvežanin.

Bonus video:

Komentari (1)

Djoka

04.12.2020 17:43

Kada sudije pomažu ostrvske ( čitaj Engleske ) klubove , mir i tišina. Kada sudije ne sviraju po njihovim notama, onda halabuka. Što se tiče zapažanja o previjanjima igrača PSG, u pravilima fudbalske igre postoji član koji sankcioniše foliranje. Primenom tog pravila nabedjena i preskupo plaćena zvezda, Neimar bi posle par isključenja ( dva žuta ) zaboravio da padne i kada bi bio zaista fauliran. Medjutim, para vrti gde burgija neće, sem u završnici LŠ.