Partizan - Mačva
ALO!/Marko Metlaš
Partizan - Mačva

ALO!/Marko Metlaš

Partizan - Mačva, Foto: ALO!/Marko Metlaš

* Strahinja Pavlović je u izboru za nagradu "Golden boy"

* Tražili su ga Juventus i Benfika

* Na kraju ide u Romu

Veliki broj evropskih klubova želeo je ovog leta da dovede Strahinju Pavlovića. Mladi štoper crno-belih bio je na radaru Juventusa i Benfike, pisalo se da je šampion Italije najbliži angažovanju vunderkinda Parnog valjka, međutim, posao sa Starom damom je prošlost.

Mihajlović vodi Bolonju iz bolničkog kreveta! Gledaće sledeću utakmicu!

AUTOR: Kurir/V.Ž. DATUM I VREME: 17.08.2019. 17:59 - 17.08.2019. 18:04 Siniša će gledati Kup utakmicu u kojoj Bolonja sutra gostuje Pizi Siniša Mihajlović, Foto: AP/Giorgio Benvenuti * Mihajlović je u julu otkrio da boluje od akutne leukemije * Podrška za brzi oporavak je stigla sa svih strana * Mihajlović je prošle sezone Bolonju spasao ispadanja iz elitnog takmičenja Siniša Mihajlović je u bolnici, gde se bori sa opakom bolešću, a koliko je odlučan u nameri da pobedi, svedoči i priča njegovog pomoćnika iz stručnog štaba Bolonje, Emilija de Lea.

I pored toga, Pavlović će od naredne sezone braniti boje člana Serije "A". Neće se, ipak, Strahinja preseliti u Torino, već u Rim!

Strahinja Pavlović

ALO/ Vladimir Marković

Strahinja Pavlović, Foto: ALO/ Vladimir Marković

Naime, uprava Lacija postigla je dogovor sa čelnicima Partizana oko transfera mladog štopera, po kome će prema dogovoru klubova, u Humskoj inkasirati na ime obeštećenja 5.000.000 evra, a Pavlović potpisati ugovor na četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Istovremeno su se Rimljani dogovorili sa srpskim vicešampionom da defanzivac ostane član crno-belih do kraja tekuće sezone kao pozajmljeni igrač od strane Lacija, a zatim se preseli u večni grad i obuče nebesko-plavi dres.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket