Branislav Ivanović
EPA Filip Singer
Foto: EPA Filip Singer

Srpski defanzivac i kapiten tima iz Sankt Peterburga ostao je na klupi kako bi spreman dočekao utakmice sa CSKA i Lajpcigom.

Rutinska pobeda odrazila se i na atmosferu na klupi pa je u jednom momentu kamerman uhvatio u ćaskanju rezerviste Zenita među kojima je bio i Ivanović.

Pročitajte još:

Defanzivac je u momentima koji su snimljeni i uživo emitovani na velikom ekranu na stadionu objašnjavao saigračima taktičke detalje. Nesvesan da ga snimaju, Bane je do tančina analizirao igru, ali ga je, na njegovu sreću, saigrač brzo upozorio da se sve prenosi pa je Ivanović brzo prekinuo izlaganje.

Ivanović je, kad je video da ga snimaju, nastavio gestikulaciju rukama prihvativši šalu na svoj račun, a video je kasnije objavljen i na klupskim društvenim mrežama uz opis:

"Kad shvatiš da si celom stadionu otkrio taktiku svog tima".

Jović oprostio kritike i uvrede, posle gola se oglasio na društvenim mrežama (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 31.10.2019. 10:42 Luka Jović je prvim golom za Real zapalio fudbalski svet, a nakon prvenca u dresu Madriđana poslao je poruku na tečnom španskom. Luka Jović, Foto: AP Bernat Armangue Sjajni napadač, posle gola u pobedi nad Leganesom (5:0) je poslao poruku navijačima putem zvaničnih klupskih naloga.

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo