Mirko Ivanić
Alo/Marko Metlaš
Mirko Ivanić

Alo/Marko Metlaš

Mirko Ivanić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić posle dobijenog negativnog nalaza na korona virus vratio se treninzima sa ekipom, a već na utakmici protiv ekipe Javora koja je završena nerešenim rezultatom i koju je naš tim odigrao na stadionu „Rajko Mitić“ našao se u startnoj postavi.

Da li će Zvezda "prezimiti" u Evropi?

 

- Lako mi je da dajem izjave posle pobeda, golova, asistencija. I sad sam želeo dam izjavu posle promašenog penala i slabije igre. Bio sam odsutan jedan period zbog dobijenog pozitivnog nalaza na korona virus. Zaista mi je žao zbog promašenog penala i mogu da obećam da ću u narednom periodu raditi još jače, kako bih bio u prilici da već u sledećoj utakmici pomognem ekipi – istakao je Ivanić.

Već za tri dana izabranike Dejana Stankovića očekuje utakmica Lige Evrope koja će se odigrati na stadionu „Rajko Mitić“.

- Sigurno da ću biti spremniji za meč Lige Evrope nego što sam bio večeras. Prva utakmica posle pauze je uvek najteža. Potrudiću se da me ovaj promašen penal samo još više motiviše. Još jednom bih se zahvalio saigračima što do poslednjeg trenutka nisu odustali, imali smo par dobrih prilika, veoma mi je žao što nismo uspeli da ih iskoristimo. Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja iz ovog duela izvući dobre pouke i da ćemo u sledećoj utakmici biti znatno bolji.

Crvena zvezda je i posle odigranog 12. kola Superlige Srbije i dalje je na prvom mestu u prvenstvu.

- Imamo izuzetno gust raspored, međutim naviknuti smo na takvu situaciju. Odigrali smo dobru utakmicu u Nemačkoj, šteta što smo doživeli poraz. Vidim veliki motiv kod saigrača da se postigne dobar rezultat, sigurno da ćemo se dobro spremiti za utakmicu koja nas očekuje za par dana. Ubeđen sam da ćemo biti bolji nego što smo bili i u Nemačkoj, ali i večeras. Sad nas očekuje oporavak, a onda se okrećemo meču koji igramo protiv Slovana iz Libereca – zaključio je Ivanić.

PROČITAJTE JOŠ: