Maksimir
twitter/UEFAcomElvirI
Maksimir

twitter/UEFAcomElvirI

Maksimir, Foto: twitter/UEFAcomElvirI

Dinamo iz Zagreba u sredu, u 21h sat, na "Maksimiru" dočekuje Atalantu u utakmici 1. kola grupne faze Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Italijanska ekipa stigla je u Zagreb u utorak i uputila se prema "Maksimiru", na kojem će večeras odraditi trening i pres konferenciju. Sa Atalantom, kojoj je ovo debitantski nastup u Ligi šampiona, stiglo je dvadesetak novinara i snimatelja.

Dok su čekali pres konferenciju trenera italijanske ekipe, Piera Gasperinija, kolege sa lokalne italijanske televizije u javljanju uživo ismijavale su maksimirski stadion. Italijani se nisu mogli načuditi činjenici da je UEFA dopustila da se na Maksimiru igraju utakmice, a naročito one u Ligi šampiona.

"Evo, ovo je stadion na kojem će Atalanta sutra igrati protiv Dinama. Kao što možete videti, ovde nema krova i stadion je potpuno otvoren. Sve četiri tribine su potpuno različitog dizajna, a jedini pokriveni delovi stadiona su novinarska loža, ako se ona tako može nazvati, te svečane lože i jedan deo severne tribine", čudio se novinar dok je njegov kolega snimao svaku tribinu posebno.

Hrvat ljut na Zvezdu, želi pir u Minhenu! Čak i Nemci šokirani: "O Bože, Kovač se plaši blagog pristupa"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 15:05 Videćemo kako će proći. Niko Kovač, Foto: EPA/Filip Singer Trener Bajerna, Hrvat Niko Kovač, nekadašnji selektor "kockastih", pokazao je otvoreno koliko mu je stalo da pobedi srpski klub. Kovač je imao posebnu uvertiru pred dvoboj sa Beograđanima.

"Neverovatno, ali ovo je trebalo da bude stadion od 66.000 gledalaca i ne želimo ni pomisliti kako bi to izgledalo. Reč je o vrlo starom stadionu koji je nekoliko puta bio obnavljan i koji stvarno izgleda užasno." rekao je novinar i onda se osvrnuo prema novinarskoj loži te je uz smeh komentarisao da će sa tog mesta pratiti utakmicu.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!