Fudbal
M.T.
Fudbal

M.T.

Fudbal, Foto: M.T.

Fabio Konte, novinar "Gazete" pomno je pratio konferenciju za štampu Dejana Stankovića, postavljao je pitanja, obreo se i na treningu crveno-belih. Ne krije da navija za Milan, veruje da će Inter biti šampion Italije, a šta očekuje od revanša Milan- Zvezda?

- Sigurno će biti neizvesna utakmica. Milan je nesrećno ispustio pobedu u Beogradu i sada mora da prođe. Imao je sjajan peiod, a onda je zavladala kriza koja traje. Ipak, verujem da će pobediti sa 1:0 ili 2:1.

Da li Zvezda može da izbaci Milan?

 

Strelci?

-Leao sigurno, a možda i Rebić.

Ništa ne očekujete od Ibrahimovića-njegovo učešće je neizvesno, a Mandžukić neće igrati zbog povrede. Milan ima dosta problema?

- Period teške tranzicije posle promene vlasničke strukture. Sledi im utakmica sezone jer moraju da prođu i ne samo to već i osvoje LE kako bi igrali u LŠ. Ne vidim drugi način, a bez novca iz LŠ svi planovi padaju u vodu.

Fudbal

M.T.

Fudbal, Foto: M.T.

Slabe tačke Milana?

- Definitivno odbrana, posebno štoperi. To je šansa koju je Zvezda iskoristila u Beogradu, a sigurno će pokušati i na "San Siru".

Crvena zvezda iz vašeg ugla?

- Ujednačen tim, vidi se da je godinama stvaran, a prednost protiv Milana je što Stanković odlično poznaje italijanski fudbal i može da pripremi odličnu taktiku.

Pročitajte još: