Vladimir Vuletić
Tanjug/Zoran Zestic
Vladimir Vuletić

Tanjug/Zoran Zestic

Vladimir Vuletić, Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Reč je o karaokama na kojima je učestvovao potpredsednik Partizana, tokom prirpema crno-belih u Antaliji, a pomagao mu je jedan od gostiju hotela "Sueno" koji je bio obučen kao kralj rokenrola. Pre nego što su zapevali, Vuletić je zamolio prisutne da njemu i „Elvisu“ daju podršku, što su na kraju i dobili.

PROČITAJTE JOŠ:

- Molim vas za podršku za mene i mog prijatelja Elvisa. Nas dvojica ćemo pevati pesmu „My way“ od Frenka Sinatre - poručio je Vuletić.

Njih dvojica su u duetu otpevala čuveni hit i na kraju su pozdravljeni ovacijama prisutnih gostiju hotela, koje uglavnom čine golferi iz skandinavskih zemalja, i po nekoliko sredovečnih Britanaca i Holanđana. Snimak ovog muzičkog poduhvata potredsednika Partizana brzo se raširio internetom, a on ga je samo kratko prokomentarisao citirajući Ivu Andrića:

- Živi, radi, lumpuj, pleši, čovek je rođen da radi i greši, prokockaj dane, proćerdaj noći, jednog dana se ni to neće moći.

 Fudbaleri Partizana odigraće sutra drugu proveru tokom boravka u Turskoj, a rival će im biti poljska ekipa Krakovije. Zbog lošeg stanja terena na kojem crno-beli inače treniraju, odlučeno je da meč bude odigran izvan kompleksa hotela „Sueno“, a početak je zakazan za 15 časova.

Inače, tokom jučerašnjeg prepodnevnog treninga dogodio se mali incidnet posle kojeg je klupski fotoreporter Partizana Miroslav Todorović zaradio tri kopče iznad levog oka.

Naime, on je u jednom trentku slikao okrenut leđima golu kada ga je pogodila lopta u potiljak zbog čega je on snagom udario u fotoaparat. Medicinska ekipa crno-belih odmah mu je pritekla u pomoć i doktor Ilija Rosić mu je ušio ranu.