Ispovest vozača kojeg je Terzić udario kada je bežio od otmičara!

blic-Alo.rs/M.D | sport 2019-11-20 18:20:34 2019-11-20 18:20:34

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i prvotimac Fiorentine, Aleksa Terzić našao se na meti otmičara!

instagram/aleksa_terzic93

Kada je Aleksa Terzić bežao od svojih otmičara sudario se sa jednim Beograđaninom koji je za "Blic" prepričao kako se cela scena odvijala!

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je u tom sudaru zadobio povredu glave i vrata i sada nosi kragnu, a to se dogodilo na raskrsnici Ulice Jurija Gagarina i Omladinskih brigada!

- Vozio sam se Ulicom Jurija Gagarina u smeru ka Novom Beogradu oko tri sata posle ponoći i u jednom momentu, neposredno posle raskrsnice sa Omladinskih brigada, video sam u retrovizoru kako mi se neverovatnom brzinom približava džip BMW. Pokušao sam da se sklonim, međutim on me je udario pozadi i odbacio me u desnu traku, a on je nastavio pravo i zaustavio se dvadesetak metara ispred - priča za "Blic" N. M.

Ovo je devojka bivšeg fudbalera Zvezde koji je umalo bio žrtva otmice! Zbog njenih slika poželećete da ste u Terzićevoj koži! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 20.11.2019. 15:32 Par je već izvesno vreme u vezi i ne kriju sreću gde god se pojave. Aleksa Terzić, Foto: ALO/Marko Metlas Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i prvotimac Fiorentine, Aleksa Terzić našao se na meti otmičara! AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.11.2019. 09:37 - 20.11.2019.

U tom trenuku je BMW preprečio sivi "audi" iz kog su izletela dva muškaraca, koji su izvukli Terzića iz džipa i počeli da ga tuku.

- Čini mi se i da su pokušavali da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni. Automobili su počeli da staju, dosta ljudi se okupilo. Jedan od muškaraca iz "audija" se vratio u njegov auto, a drugi je seo u mladićev BMW i odvezli su se u smeru ka gradu - dodao je N. M.

On je potom pozvao policiju i Hitnu pomoć, a onda su N.M i Terzić prevezeni u KBC Zemun.

U Beogradu napadnut reprezentativac Srbije!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 20.11.2019. 09:37 - 20.11.2019. 09:45 Sinoć se na Novom Beogradu odigrala prava drama tokom koje su dvojica napadač, posle verbalene rasprave, pokušala da gepekuju dvadesetogodšnjeg mladića. Foto: Alo Marko Metlas Prema nezvaničnim informacijama žrtva dvojice momaka je fudbaler Aleksa Terzić koji nastupa za italijansku Fiorentinu.

Terzić je policiji ispričao da su ga "audijem" presreli u toku vožnje od Autokomande ka Gazeli i da je vozač "automobila sa zatamljenim staklima" pokušavao da ga zaustavi.

- Iz “audija” je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sedišta i vozač, i krenuli su ka meni - ispričao je mladi fudbaler.

NAJČITANIJE NA SPORTU

Njega je nepoznata devojka iz tog "audija" spasila pošto je krenula da viče:

- Devojka iz “audija” je povikala: “Beži jer će nadrljati”. Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je “škoda” i udarila u “BMW”. Rekli su mi: “Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti” - prepričao je Terzić.

Nikola, Dušanka i Emilija uhapšeni zbog pokušaja otmice fudbalera Alekse Terzića - Upoznali se iste noći i skovali podli plan!

AUTOR: Alo.rs/T.Đ DATUM I VREME: 20.11.2019. 15:47 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog sumnje da su pokušali da otmu fudbalera Aleksu Terzića. Aleksa Terzić, Foto: Alo Nenad Vujanovic Uhapšeni za pokušaj otmice fudbalera je Nikola Stanković zvani Pivce iz Kaluđerice koji je od ranije poznat policiji.

Njega su otmičari tukli "i rukama i nogama".

- Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspeo sam da pobegnem - rekao je Terzić, a prenosi "Blic".

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine

 

 

Expand player
Pogledajte više