El Fardu Ben
Marko Metlaš
El Fardu Ben

Marko Metlaš

El Fardu Ben, Foto: Marko Metlaš

Prvotimac crveno-belih El Fardu Ben nastavio je da prikazuje fenomenalne igre i u dresu reprezentacije Komorskih ostrva i ispisuje istoriju, kako u Crvenoj zvezdi, tako i u nacionalnoj selekciji svoje zemlje.

- Zaista sam srećan zbog odličnih rezultata koje sam ostvario sa reprezentacijom Komorskih ostrva. Na pragu smo istorijskog uspeha i veoma mi je drago što sam bio u prilici da pomognem saigračima. Raduje me činjenica da sam posle dobrih partija u crveno-belom dresu upisao pogodak i za nacionalni tim. Nadam se da ću već u nedelju nastaviti sa golovima, jer znam kako zatresti mrežu Vojvodine – istakao je El Fardu Ben.

Osvrnuo se jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde i na predstojeće duele u nacionalnom prvenstvu, ali i Ligi Evrope.

- Očekuje nas jedna od najtežih utakmica u prvenstvu. Ekipa Vojvodine je skup odličnih pojedinaca predvođena dobrim trenerom. Nisu slučajno odmah iza nas na tebeli. Raduje činjenica da smo na stadionu Vojvodine u prethodnom periodu ostvarivali pobede. Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer je meč sa Novosađanima prava uvertira pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evrope – rekao je Ben i dodao:

- Upravo u utakmici sa belgijskim predstavnikom možemo da mnogo toga da rešimo u našoj grupi, jer u smo u slučaju pobede jako blizu našem konačnom cilju, a to je proleće u Evropi. Do sada smo uradili velike stvari na sva tri fronta, u kojima se takmičimo, i verujem da ukoliko nastavimo istim tempom možemo biti sigurni u ostvarivanje naših ciljeva – zaključio je Ben.

PROČITAJTE JOŠ: