Lionel Mesi
EPA/manu Fernandez
Lionel Mesi

EPA/manu Fernandez

Lionel Mesi, Foto: EPA/manu Fernandez

Posle sramotnih eliminacija iz Lige šampiona dva kluba idu na veliki remont, a povezuje ih jedno ime - Leo Mesi. Katalonski mediji javljaju da je Argentinac prelomio - napustiće Barselonu već ovog meseca i potpisaće za klub na čijoj je klupi Pep Gvardiola, čovek sa kojim je Mesi najbolje sarađivao u karijeri.

Naravno, nije u pitanju samo Gvardiola, već i činjenica da je Mančester Siti u ovom trenutku jedini u mogućnosti da, sad već 33-godišnjem Mesiju, ponudi četvorogodišnji ugovor težak 200 miliona evra, bez bonusa.

Ko je najveći krivac za eliminaciju Mančester Sitija?

 

Dejli Miror donosi priču da je Argentinac već besan na upravu Barselona, a sve je eskaliralo nakon bruke protiv Bajerna, pa na Nou Kampu vlada mnogo neizvesnosti kada je u pitanju budućnost kluba. Gvardiola posle debakla od Liona čini sve ne bi li ubedio čelnike kluba iz Mančestera da kupe jednog od najvećih fudbalera u istoriji, obećao im je da će sa njim u timu sigurno klubu doneti toliko željeni trofej - Ligu šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

šane

16.08.2020 10:15

,, begaj de zelis, ostavio si komentare vodio tim ,, zar te neko želi takvog , sad završi , mesi mesiii!

Djole

16.08.2020 10:42

Gde god da ode biće nula. U Sitiju ima da ga pojedu saigrači jer je on naučio u Barsi da svi igraju za njega. Što se tiče Pepa Gvardiole jedan prosečan trener koji ne stvara već tudjim parama kupuje. Posle dve isvojene LŠ sa Barsom osvojio je drvene medalje. Ugovor sa njim mora da ima glavnu klauzulu , a to je titula prvaka Evrope. Ako ne osvoji plaća penale.