PROSINEČKI PRIMLJEN U BOLNICU U ZAGREBU Imao je dve operacije, ali nije pomoglo! Trenutno ima otvorenu ranu, LEKARI ČINE SVE ŠTO MOGU

Nadajmo se da će posle ovog zahvata sve da bude kako treba.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki, Foto: Alo!/D.Briza

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki danas će biti operisan u Zagrebu. To će ujedno biti treći zahvat, nakon što je hospitalizovan 22. novembra prošle godine na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Problemi u Španiji

"Prosinečki je sinoć primljen u bolnicu, gde će u ponedeljak abdominalni hirurg obaviti operativni zahvat", javio je izvor "Avaza" iz Zagreba i dodao:

"Operacija je, kako je to prvobitno bilo i najavljeno, trebala biti obavljena pre sedam dana, ali je prolongirana zbog objektivnih okolnosti. Lekari će uraditi sve što je do njih."

Prosinečki se dugo lomio i na kraju odlučio za operaciju u Zagrebu, na klinici gde je u nekoliko navrata i išao na kontrolu po povratku iz Sarajeva, posle prva dva zahvata u KCUS-u.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki, Foto: D. Briza

Prosinečki se, podsetimo, po povratku iz Las Palmasa, gde je državni tim Bosne i Hercegovine 18. novembra prošle godine odigrao prijateljsku utakmicu protiv Španije (1:0), požalio na bolove u stomaku, nakon čega je četiri dana kasnije hospitalizovan u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Dan posle je podvrgnut hirurškom zahvatu zbog problema, kako je to tada saopšteno iz Fudbalskog saveza BiH, s divertikulumom tankog crijeva.

TRENER ULETEO NOGAMA U GLAVU PROTIVNIČKOG VATERPOLISTE Onesvestio ga u vodi, a onda dobio ČELIČNU PESNICU U LICE! Nasilje kakvo sport ne pamti (VIDEO)

Četiri sata

Operacija je trajala skoro četiri sata i obavio ju je doktor Jusuf Šabanović. Međutim, pošto je rana sporo zarastala, trener je ponovo operisan 1. decembra, a dvee sedmice kasnije izašao je iz bolnice.

"Puklo mi je debelo crevo i onda sam morao na operaciju. Važno je da sam došao na vreme. Imao sam dve operacije. Rana mi se otvorila", po povratku u Zagreb izjavio je Prosinečki.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sara
  15/04/2019 - 18:24
  To je tako kada ga " strucnjaci" operisu..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi