Miloš Degenek
crvenazvezdafk
Miloš Degenek

crvenazvezdafk

Miloš Degenek, Foto: crvenazvezdafk

Očekivanja su velika, a sjajni štoper u prvom intervjuu za srpske medije nakon povratka u crveno-beli dres poručuje: „Očekujte od mene da grizem na terenu!“

Neposredno nakon potpisivanja ugovora sa Zvezdom (jednogodišnja pozajmica s pravom otkupa od Al Hilala), australijski štoper srpskog porekla odradio je trening sa starim saigračima, što dovoljno govori o njegovom profesionalizmu.

- Voleo bih odmah da poručim da sebe ne doživljavam kao neku zvezdu ili najboljeg igrača tima. Normalan sam momak, dobar igrač, ali neću moći sve sam da uradim na terenu. Nikad nisam bio takav fudbaler. Navijači od mene mogu da očekuju da se borim, da kidam na terenu, dajem maksimum na svakoj utakmici, treningu... Guraću saigrače da dostignemo ciljeve i, naravno, da uz božju pomoć i zdravlje ponovo donesemo najjači evropski fudbal na „Marakanu“. Prošlogodišnji rezultat je nešto nezaboravno - rekao je Degenek za „Sport plus“.

Razlozi zbog kojih se vratio u Crvenu zvezdu su jasni.

- Drago mi je što sam ponovo u Srbiji. Ovo je jako bitan potez u mojoj karijeri. Želja mi je bila da se vratim u Beograd, da se vratim u evropski fudbal. Hoću još jednom da se dokažem ovde. Bitna stvar za mene. Vratio sam se kako bih bio uz moje najbliže, ali i da budem deo velike crveno-bele porodice. Svi znaju koliko mi je lepo u Srbiji. Mnogo me hrabri to što sam dobio mnogo poruka podrške od navijača. Svi su me bodrili i nestrpljivo čekali da se vratim - zaključio je Degenek, koga je Zvezda stigla da licencira za dvomeč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Helsinkija u minut do 12.

Miloš Degenek

FK Crvena zvezda

Miloš Degenek, Foto: FK Crvena zvezda

Navijači, shvatite nas ozbiljno, dođite na „Marakanu“

Miloš je imao poruku za navijače najtrofenijeg srpskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Ono što bih kao fudbaler Crvene zvezde voleo da istaknem i poručim navijačima jeste želja da imamo što veću podršku na stadionu, na svakoj utakmici, bilo da je domaće prvenstvo, Kup Srbije ili evropski mečevi. Nadam se da će nas ljudi shvatiti ozbiljno i dolaziti na stadion u što većem broju. Mnogo nam znači podrška s tribina, mnogo je lepše igrati pred 20.000-30.000 navijača - kaže naš iskusni štoper.

BONUS VIDEO:

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!