Alija Braco Hadžiosmanović
Printscreen Facebook / Alija Bra
Alija Braco Hadžiosmanović

Printscreen Facebook / Alija Bra

Alija Braco Hadžiosmanović, Foto: Printscreen Facebook / Alija Bra

FK Vrbanjuša je ime kluba koje ne bi trebalo mnogo da znači poznavaocima sporta, ali iz tog, ne tako poznatog kluba, stiže jedan video koji pokazuje sve čari niželigaškog fudbala. 

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog tih čari verujemo da će te ipak dobro upamtiti klub FK Vrbanjuša.

Alija Braco Hadžiosmanović, čovek zadužen za sve u niželigašu u Bosni i Hercegovini, birao je igrače za mali sarajevski derbi sa Vratnikom. Jednom igraču dao je savet zbog kojeg ceo region izveštava o ovom anonimnom klubu, a savet je glasio:

"Jesi se prestao da se drogiraš? Igraćeš samo ako jesi! Dođi ovde, napravi pet sklekova", rekao je Braco fudbaleru kojeg je posle odrađenih sklekova naterao da mu se zakune da se više ne drogira i da će se u potpunosti posvetiti sportu.

Nekoliko sati kasnije Braco je jednom objavom na Fejsbuku pokušao da spusti loptu pravdajući svoj govor uzevrelom fudbalskom atmosferom.

Partizan obelodanio cene ulaznica za utakmice sa Mančester junajtedom i Astanom

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 22.09.2019. 23:09 Fudbalski klub Partizan će u utorak 24. septembar počti prodaju paketa ulaznica za utakmice grupne faze Lige Evrope za navijače sa sezonskim kartama, dok će ostali zainteresovani do svog paketa moći da stignu nedelju dana kasnije.

Da li je tako ili nije, ostaje nam da nagađamo, ali svakako da je video doprineo da saznamo i za jedan novi klub - FK Vrbanjuša.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"