Sprint za 9.8.2018.
Alo!
Sprint za 9.8.2018.

Alo!

Zlatna deca u najboljem sportskom dodatku!

Novi "Alo! Sprint" donosi priču sa velikim talentima srpske košrke, osvajačima zlatne medalje na EP, Markom Pecarskim i Urošem Trifunovićem. Centar i bek otvoreno pričaju o tome kako je kada odrastete u košarkaškoj porodici pored slavnih očeva - Miroslava i Aleksandar.

Za "Alo! Sprint" govori i Kristijan Kivu. Proslavljeni rumunski fudbaler otovrio je dušu i objasnio zbog čega je večno zahvalan Dejanu Stankoviću i Siniši Mihajloviću.

Kada je reč o domaćem fudbalu saznaćete i koliko bi Crvena zvezda mogla da zaradi od plasmana u Ligu šampiona, a koliko novca bi stiglo na stadion "Rajko Mitić" u slučaju takmičenja u Ligi Evrope.

Mentor novog trenera Partizana, Zorana Bate Mirkovića, Ljubiša Tumbaković, otkriva pred debi svog učenika na klupi crno-belih kako će se temperamentni Beograđanin snaći u novoj ulozi.

A pred večerašnji duel subotičnog Spartaka protiv Bronbija na stadionu Crvene zvezde, predsednik kluba iz Subotice Dragan Simović otkriva kako je to kada igraš evropsko takmičenje kao - podstanar.