Crvena zvezda Hofenhajm
EPA
Crvena zvezda Hofenhajm

EPA

Crvena zvezda Hofenhajm, Foto: EPA

Još u 80 i nekom minutu oboren je rekord Lige Evrope! Nikada više golova nije postignuto u jednom kolu, a sada ćemo vam pokazati koje ekipe su zaslužne za taj rezultat.

U grupi A i grupi B, odigrane su po jedna utakmica u večernjem terminu. Jang Bojsi su pobedili CSKA iz Sofije sa 3:0, dok se Arsenal dugo mučio sa Moldeom ali na kraju ipak pobedio sa 4:1 uz dva autogola gostiju.

Arsenal

EPA/Andy Rain

Arsenal, Foto: EPA/Andy Rain

Lester je napunio mrežu Brage do vrha u grupi F, Ihenačo je postigao dva gola za krajnjih 4:0 za Lisice, u drugoj utakmici iste grupe Zorja je izgubila od AEKa sa 1:4.

U grupi G, dva velika iznenađenja! Milan je na svom terenu izgubio od Lila a Jazići je postigao het-trik, za konačnih Milan-Lil 0:3, ipak još veći debakl doživeo je Sletik na svom terenu gde mu je Sparta iz Praga stavila četiri komada! Na kraju, 1:4!

U grupama I i J, po jedna utakmica, Viljareal zbog vremenske razlike još igra protiv Hapoena i trenutno vodi minimalni rezultatom, dok je u grupi J LASK iz Linca pobedi na gostovanju renomirani Rojal Antvrep sa 0:1.

U grupi K, Dinamo se dugo mučio sa Volfsbergom, ali je tek pred kraj otključao bravu i pobedio sa 1:0. U istoj grupi Fejnord je pobedio CSKA iz Moskve sa 3:1.

Dinamo Zagreb

EPA/Antonio Bat

Dinamo Zagreb, Foto: EPA/Antonio Bat

U poslednjoj grupi Lige Evrope, videli ste pobedu naše Crvene zvezde nad Gentom, a u drugoj utakmici Hofenhajm je rutinski pobedio Slovan iz Libereca sa 5:0!

PROČITAJTE JOŠ: