Ženski sudija
Twitter/ AS English
Ženski sudija

Twitter/ AS English

Ženski sudija, Foto: Twitter/ AS English

Na meču šest lige Argentine između Markesada i San Martina dogodio se skandal. Domaći navijači, nezadovoljni jednom njenom odlukom, polili pomoćnog sudiju Rozanu Paz vrelom vodom!

PROČITAJTE JOŠ:

"Osetila sam vrelinu po leđima, pa sam pozvala glavnog sudiju i zamolila da mi donesu hladne vode da se polijem", rekla je posle utakmice Rozana.

"Pozvala sam sudiji i zatražila sam hladnu vodu da polijem deo tela koji je goreo. Hteli su da suspenduj utakmicu ali smo se ipak dogovorili da je privedemo kraju"- dodala je ona.

PREPORUČUJEMO VAM :

Posle meča otišla je u bolnicu, gde joj je doktor rekao da je opekotina ozbiljna! Predsednik Markesada negirao je da je bila vruća voda već da je bila voda u flašici i dodao je:

"Ne želim da branim navijače zato što znam kakvi su. Ako će tako da se loše ponašaju onda ne bi ni trebalo da dolaze. Protiv toga sam sa tim što su uradili , mi pokušavamo da ih zaustavimo da razgovaramo sa njima"

Rozana Paz je rekla da će nastaviti da sudi na fudbalskim utakmica i pored napada na nju: "Bilo da je muškarac ili žena da me je napao, ovakva stvar ne sme da se desi. Ja neću odustati, nastaviću da se borim. Teško je biti žena u fudbalu, ali neću im se predati. Nadam se da će me izabrati da sudim ovog vikenda!" - ambiciozna je Paz.