Hrvati se propisno ismejali Kolindi, ovaj snimak je veoma brzo postao hit na Tviteru! (VIDEO)

Alo.rs/M.D | sport 2019-11-17 09:49:58 2019-11-17 09:49:58

Kolindin šou na tribinama!

FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ DAMIR SE

Fudbalska reprezentacija Hrvatske preokretom protiv Slovenije 3:1 se plasirala na Evropsko prvenstvo koje se održava 2020. godine! A kao i uvek kada igraju "vatreni" u centru pažnje bila je predsednica naših komšija Kolinda Grabar-Kitarović.

PROČITAJTE JOŠ:

Snimak kako predsednica Hrvatske navija za fudbalere te zemlje postao je viralan na Tviteru, a razlog tome su dvojica momaka sa njene leve strane koji nisu mogli da suzdrže smeh kada su ugledali Kolindu kako maše rukama!

Hrvatska je posle preokreta stigla do Evropskog prvenstva, gubili su na poluvremenu ali su preko Vlašića, Petkovića i Perišića stigli do novog velikog takmičenja!

Kamera iza gola na Enfildu je pravi pogodak! Pogledajte bespomoćne golmane i njihove reakcije dok lopta ulazi mrežu! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 07:25 Svaka čast za ideju! Liverpul - Mančester siti, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL Jirgen Klop je naštelovao pravu mašinu na Enfildu, pa slobodno možemo reći da šampion Evrope ima jedan od najubitačnijih trilinga koje je fudbal video!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"

 

 

Expand player
Pogledajte više