Darko Pančev
Printscreen Youtube/ RTK
Darko Pančev

Printscreen Youtube/ RTK

Darko Pančev, Foto: Printscreen Youtube/ RTK

Darko Pančev, čuveni centarfor Crvene zvezde, u intervjuu za hrvatske medije pričao je o svom bivšem klub.

PROČITAJTE JOŠ:

- Pratim Zvezdu, naravno. S obzirom na stanje u ligama na našem području i na to koliko je novca sada potrebno da bi se napravila jaka ekipa, Zvezdini su rezultati odlični, a o treneru Vladanu Milojeviću imam visoko mišljenje.

Upitan da izdvoji koja ekipa je jača, Crvena zvezda ili Dinamo iz Zagreba, čuvena Kobra je izjavio sledeće:

Ne želim da gledam navijački i da favorizujem Zvezdu jer smatram da je Dinamo na ovom području najkonstantniji klub po rezultatima. Trenutno, te dve ekipe imaju najbolje sastave, iako moram napomenuti da je i Partizan polako počeo da gradi dobar sastav – kaže Pančev.

Ono što je takođe bilo interesantno jeste Darkovo poređenje Luke Modrića, osvajača "Zlatne lopte", sa bivšim igračima Jugoslavije:

Jovićev otac otkrio hoće li Luka igrati ubuduće za "orlove"

AUTOR: Vladimir Zogović DATUM I VREME: 15.10.2019. 11:27 - 15.10.2019. 11:39 Iskreno i bez ustručavanja, otac Luke Jovića ekskluzivno za "Alo!" objasnio pozadinu svega što se dešavalo vezano za reprezentaciju Srbije Luka Jović, Foto: twitter/UEFAUnder21 Mnogo se prašine diglo zbog izopštavanja Luke Jovića sa spiska fudbalske reprezentacije Srbije, a njegov otac Milan u razgovoru za „Alo!"

Luka Modrić svakako je veliki igrač, jedan od najvećih sa ovih prostora. Ali fudbal je zbog toga zanimljiv, puno puta daje, ali i uzima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u istoriji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio.

BONUS VIDEO:

Brižit Kosgej srušila svetski rekord u maratonu star 16 godina