"VEROVAO SAM DA ĆE IGRATI ZA REAL ILI BARSELONU" Hrvatski fudbaler pričao o srpskom reprezentativcu: "Trebalo je da bude najbolji na svetu!"

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani važio je za jednog od najvećih talenata Evrope, a Partizan je napustio sa svega 17 godina!

Sulejmani Miralem
Sulejmani Miralem, Foto: Marko Metlaš

Prešao je u Herenven gde je igrao sa bivšim reprezentativcem Hrvatske, Danijelom Pranjićem!

Upravo je on pričao o svom nekadašnjem saigraču:

"Miralem je imao dobru karijeru, ali sam iskreno očekivao mnogo više. Verovao sam da će jednog dana zaigrati za Bajern, Real Madrid ili Barselonu", rekao Pranjić za "Vice".

Posle sjajne sezone prešao je u Ajaks sa samo 20 godina:

"Savetovao sam ga da ostane još godinu ili dve. Od prvog momenta sam shvatio o kakvom se talentu radi, bio sam ubeđen da će biti među najboljim fudbalerima sveta. Ipak, mislio sam da će biti pametniji i da neće juriti za transferom posle samo godinu dana", smatra Hrvat.

Bili su nerazdvojni u Herenven:

"Kao stariji brat sam mu bio, vodio sam računa o Miralemu. Provodili smo dane zajedno. Sećam se, kada je došao tokom intervjua smo uvek bili zajedno pred kamerama. Nije govorio engleski jezik tako dobro, pa bi on pričao na srpskom, a ja prevodio šta je govorio. Kada je otišao u Ajaks radio je sve intervjue sam od prvog dana. Tada sam shvatio da on zapravo jako dobro govori engleski jezik i da me je sve vreme iskorišćavao", rekao je Pranjić.

Posle Ajaksa igrao je kratko i za Benfiku, a od 2015. godine nastupa za švajcarski klub Jang Bojs!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi