Aleksandar Mitrović
Tanjug/AP, Dave Thompson
Aleksandar Mitrović

Tanjug/AP, Dave Thompson

Aleksandar Mitrović , Foto: Tanjug/AP, Dave Thompson

Utakmicom Luton-Midlzbro juče je počelo takmičenje u Čempionšipu, gde će Srbija imati samo jednog predstavnika i to Aleksandra Mitrovića.

Reprezentativac „orlova“ imao je ponudu nekoliko premijerligaša, ali je ipak odlučio da ostane na „Krejvin kotedžu“.

Novak Đoković

AP Tim Ireland

Novak Đoković, Foto: AP Tim Ireland

On je u izjavi za engleski tabloid „San“ rekao da voli London i Fulam, da mu je tu lepo i nije imao nameru da trči za novcem, a zatim je otkrio jednu od svojih najvećih želja - da igra dubl s Novakom Đokovićem.

Ne volim VAR

„Hok aj“ sistem, pretočen u čelendž opciju, tenisu je doneo pravu revoluciju i pokazao se kao pozitivna inovacija, ali prema rečima Aleksandra Mitrovića, njegov fudbalski pandan VAR nije toliko savršen.

- Nisam fan VAR sistema. Imao sam loše iskustvo tokom SP u Rusiji i iskreno se radujem što se on ove godine neće koristiti na mečevima Čempionšipa - istakao je Mitrović.

- Mi, Srbi, ponosni smo što imao Novaka Đokovića. Ono što on radi je fenomenalno i sto posto sam siguran da će postati najbolji teniser svih vremena.

Nole ima takav karakter kao niko drugi u svetu sporta. Imao sam priliku nekoliko puta uživo da ga gledam, a nadam se da ću ga jednom upoznati i da ćemo zaigrati dubl - rekao je Mitrović.

U opširnom i jako zanimljivom intervjuu za jedan od najtiražnijih listova na Ostrvu prvi napadač reprezentacije Srbije objasnio i zašto nije napustio Fulam kad je klub ispao u Čempionšip.

PROČITAJTE JOŠ:

- Našao sam ljubav i strast u Fulamu i nisam želeo da idem. Svaki dan kad izađem na teren „Krejvin kotedža“ osećam se srećno i zašto bih menjao sredinu, mada je jedan od bitnijih razloga bio i taj što ću sarađivati s trenerom Skotom Parkerom. Ovaj klub je meni i mojoj porodici pružio mnogo i nisam želeo da ih napustim kad su teškoj situaciji. Ta prisnost ne može da se kupi novcem - rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...