HDZ-ovac Ćiro Blažević snimio spot za Srpsku stranku Milorada Pupovca i još rekao: "Ja sam pravi čovek za to"! (VIDEO)

Kurir/V.Ž. | sport 2019-05-16 16:49:15 2019-05-16 16:49:15

On je naveo da niko ne može da ospori njegov "patriotizam i šta je napravio za Hrvatsku", ali ističe da je on pravi čovek da da primer da "ne smemo da se mrzimo, nego da treba da se tolerišemo"

Oliver Bunić

Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni fudbalski trener i deklarisani pripadnik HDZ-a snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku (SDSS) odazvavši se pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za evropske izbore.

Spot tek treba da bude emitovan, a Blažević je za RTL objasnio zašto se odlučio na taj korak.

"Neko mora početi s pozitivnim ponašanjem, pa nek to budem ja. Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare", rekao je Blažević povodom angažmana za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.

On je naveo da niko ne može da ospori njegov "patriotizam i šta je napravio za Hrvatsku", ali ističe da je on pravi čovek da da primer da "ne smemo da se mrzimo, nego da treba da se tolerišemo".

Pupovac je, o angažmanu Blaževića, rekao: "Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovim gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cenim".

Expand player
Pogledajte više