Marko Grujić
EPA/Hayoung Jeon
Marko Grujić

EPA/Hayoung Jeon

Marko Grujić, Foto: EPA/Hayoung Jeon

Marko Grujić se neće vraćati u matični klub Liverpul, ali neće ostati ni u Herti, tvrde italijanski i nemački mediji. Grujić za nešto više od 10 dana završava dvogodišnji staž u Herti, gde je uglavnom igrao dobro, ali očigledno nedovoljno da bi dobio poziv menaždera Liverpula Jirgena Klopa da se vrati na Enfild i da se bori za mesto u timu. Iako izvesnim odlaskom Nabija Keite, DŽerdana Šaćirija i Adama Lalane vezni red ostaje bez trojice igrača, za Grujića opet nema mesta. 

Grujićev menadžer Fali Ramadani ga prema pisanju medija nudi italijanskim velikanima - Napoliju, Laciju i Milanu, a cena je oko 25 miliona evra. To je četiri puta više od onoga što je Klop platio Zvezdi za svoje prvo pojačanje. Grujić (24) nema ništa protiv da se oproba i u Seriji A, pa ostaje da se vidi da li će neki od nabrojanih klubova napraviti konkretan korak ga realizaciji transfera.

Što se tiče Liverpula, prva meta je Ruben Neveš, pominje se i Traore, ali tandem Vulvsa papreno košta, pa je moguće da će se Klop okrenuti nekim drugim rešenjima.

PROČITAJTE JOŠ: