„Delije“ i „grobari“
Alo!
„Delije“ i „grobari“

Alo!

„Delije“ i „grobari“, Foto: Alo!

Odmah pošto su večiti rivali saznali imena protivnika u Ligi šampiona, odnosno Ligi Evrope, navijači su počeli da istražuju koliko bi moglo da ih košta svako od gostovanja.

Za London i za 124 evra!

Svi oni koji momentalno reaguju i na internetu potraže najjeftinije cene letova na relaciji Beograd-London, mogu da prođu fenomenalno i da povratnu avionsku kartu kupe za 124 evra. Naravno, reč je o letovima loukost kompanija sa sletanjem na „Hitrou“, ali i uslovom da se na Ostrvo krene na dan meča Totenhem-Zvezda, a da povratak bude zakazan za sutradan. Inače, regularna cena povratne karte sa „Er Srbija“ na dan utakmice trenutno iznosi 259 evra.

„Sport plus“ je napravio idealnu kombinaciju za „delije“ i „grobare“, iako smo se u ovom istraživanju bazirali na putovanja avionom.

Vratiću se bolji i jači!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 21:06 Jovičić je u finišu utakmice protiv Helsinkija doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata. Branko Jovičić na utakmici protiv HJK Helsinkija, Foto: Tanjug/AP, Darko Vojinović Branko Jovičić uspešno se oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata. Odličnim igrama Jovičić je započeo novu sezonu.

Po našoj računici, najjeftinije Zvezdino gostovanje je Atina (povratna karta u ovom trenutku može da se nađe za 170 evra), dok malo kojem „grobaru“ pada na pamet da se uputi u Kazahstan na meč s Astanom, jer ta avantura avionom je bezobrazno skupa i iznosi skoro 700 evra!

Zvezda

18. septembar 2019.

MEČ: Bajern - Crvena zvezda

GRAD: Minhen

UDALJENOST: 774 km

TRAJANJE LETA: 1.30

*AVIONSKA KARTA: 264 evra

 

 

22. oktobar 2019.

MEČ: Totenhem - Crvena zvezda

GRAD: London

UDALJENOST: 1.694 km

TRAJANJE LETA: 3.05

*AVIONSKA KARTA: 259 evra

 

11. decembar 2019.

MEČ: Olimpijakos - Crvena zvezda

GRAD: Atina

UDALJENOST: 805 km

TRAJANJE LETA: 1.30

*AVIONSKA KARTA: 170 evra

*cene povratnih avio-karata smo birali po trenutno najpovoljnijim uslovima

Naravno, većina će se na mnoga gostovanja krenuti u jeftinijem aranžmanu - sopstvenim automobilom, kombijem ili autobusom. Tamo kuda je moguće stići na taj način. Na Ostrvo će i zvezdaši i partizanovci morati avionom, s obzirom na to da je udaljenost između Beograda i Londona 1.694 kilometra, a između Beograda i Mančestera 1.900 kilometara.

Marković pun motiva za novim dokazivanjem! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 16:55 - 04.09.2019. 17:13 Marković je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. Lazar Marković, Foto: FK Partizan Povratnik u redove FK Partizan Lazar Marković rekao je da je uzbuđen kao kada je prvi put sa crno - belima potpisao ugovor i poručio da je poslušao srce.

Još jedna otežavajuća okolnost je činjenica da su za Veliku Britaniju potrebne vize, a one nisu baš jeftine - iznose oko 100 evra. Na sve to, u Britaniji je i smeštaj papreno skup.

Partizan

3. oktobar 2019.

MEČ: Astana - Partizan

GRAD: Nursultan

UDALJENOST: 3.780 km

TRAJANJE LETA: 8.55

*AVIONSKA KARTA: 678 evra (presedanje)

 

7. novembar 2019.

MEČ: Mančester junajted - Partizan

GRAD: Mančester

UDALJENOST: 1.900 km

TRAJANJE LETA: 7.15 (presedanje)

*AVIONSKA KARTA: 229 evra

 

28. novembar 2019.

MEČ: AZ Alkmar - Partizan

GRAD: Alkmar (aerodrom u Amsterdamu)

UDALJENOST: 1.418 km

TRAJANJE LETA: 2.35

*AVIONSKA KARTA: 161 evro *cene povratnih avio-karata smo birali po trenutno najpovoljnijim uslovima

Ekipa Vladana Milojevića imaće dva gostovanja koja su na oko 1.000 kilometara kopnene udaljenosti od Beograda, a to su superspektakli sa Bajernom (Minhen, 940 kilometara) i Olimpijakosom (Atina, 1.103 kilometra).

Popust na cene paketa karata za Ligu šampiona i za članove!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 19:41 Ovaj popust se odnosi samo na jedan paket karata koji kupuju aktivni članovi koji nisu vlasnici sezonskih karata. gužva ispred stadiona "Rajko Mitić", Foto: FK Crvena zvezda Na inicijativu članstva, FK Crvena zvezda odlučio je da svim članovima koji su na današnji dan, 4.

Utakmica na stadionu „Karaiskakis“ sigurno će biti najatraktivnija za navijače crveno-belih zbog dobro poznatih odnosa navijača dva kluba i tamo se očekuje najviše pristalica šampiona Srbije.

Za Mančester i za 180 evra

I partizanovci već guglaju i traže najjeftiniji način kako da se domognu Ostrva i utakmice sa Mančester junajtedom na „Old Trafordu“. Mi smo naleteli na jednu ludu varijantu, po kojoj povratna karta Beograd-Mančester, sa presedanjem, na današnji dan košta 180 evra. Štos je u tome što se od Beograda „Er Srbijom“ leti do Berlina, a tamo se čeka dva sata na presedanje za Mančester. U ovom paketu, povratak za Beograd ide „Vizerom“, i to preko Stokholma, gde se čeka čak 12 sati za let ka srpskoj prestonici. Cimanje, nema šta, ali ušteda je velika.

Partizanovci pored „uvaljene koske“ i dalekog puta za Kazahstan, koji bi i avionom, uz presedanje, trajao osam i po sati u jednom pravcu (!), računaju da će sa tribina ipak gledati mečeve sa AZ-om (Alkmar, 1.460 kilometara) i Junajtedom (Mančester, 1.900 kilometara).

Fudbaleri Partizana oprobali su se kao voditelji emisije! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 22:21 Ove nedelje kao u ulozi voditelja oprobao se Zlatan Šehović. Takuma Asano , Foto: FK Partizan Najbolji fudbalski timovi Srbije trenutno su na zaluženoj mini pauzi zbog reprezentativnih obaveza. Za one koji nisu pozvani u reprezentaciju nema pauze pošto se pripremaju za nastavak takmičenja.

Jedna od retkih dobrih stvari u vezi sa mečom u Kazahstanu je to što će temperatura 3. oktobra biti podnošljiva, jer da je to gostovanje zimi, Partizanove igrače bi sačekalo nestvarnih minus 30-40 stepeni.

Skupo na „Marakani“, neizvesno u Humskoj

U Ljutice Bogdana već su izašli sa cenama karata za grupnu fazu Lige šampiona, a najjeftiniji komplet za tri utakmice na „Marakani“ iznosiće 12.000 dinara. Sa druge strane, u Partizanu još nisu precizirali koliko će koštati paketi ulaznica jer se čeka odluka UEFA na žalbu crno-belih povodom kazne.

Dobra vest za navijače oba naša kluba stigla je od UEFA. Krovna organizacija evropskog fudbala uvela je pravilo koje će ograničiti klubove kada je reč o cenama ulaznica za goste.

PROČITAJTE JOŠ:

Ranije su pojedini praktikovali da dobrano zarade od navijača sa strane, ali više neće moći to da čine. Sada je postavljena gornja granica, po kojoj će najskuplje karte za Ligu šampiona koštati 70 evra, a za Ligu Evrope 45.

BONUS VIDEO:

Gost ALO: Selektor Ljubiša Tumbaković o šansama za plasman na EP!

 

 

Komentari (1)

Srbija do Tokija

05.09.2019 14:12

Najbolje ispred tv.A o cenama kostanja ko je bas budala neka da zadnju paru jer je to sve preskupo za nase plate od 300 eura