Saša Zdjelar, Partizan - Radnički Niš, Kup Srbije
FK Partizan
Saša Zdjelar, Partizan - Radnički Niš, Kup Srbije, Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana i Mladosti u sredu od 18 časova igraju jednu od najvažnijih utakmica u tekućoj sezoni. Meč se igra na stadionu Partizana, a upravo ova utakmica će odlučivati o plasmanu jednog ili drugog tima u Evropu.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKANTNA SUDBINA! Strašno! Evo šta je doživeo poznati fudbaler Crvene zvezde, osvajač duple krune, saigrač Dejana Stankovića i Ramba Petkovića!

EVROPA BRUJI, HRVAT PONIŽEN! Nikada u istoriji "Zlatna lopta" nije doživela OVAKAV BLAM! Španska "Marka" posle meča dala Modriću NEVIĐENU OCENU!

NOVI ZLATANOV SKANDAL! "Ibrahimović je budala"! Jedva sprečena tuča na terenu, a onda je ON ušao u svlačionicu i počeo je zemljotres! (VIDEO)

Mladost trenutno ima dva boda više od Partizana i zauzimaju treću poziciju na tabeli, a u utakmicu sezone ulaze sa odličnom formom. U prošlom kolu savladali su ekipu Vojvodine na svom terenu, a poslednji poraz doživeli su od Crvene zvezde u Kupu.

Partizan je u blago rečeno katastrofalnom nizu i ovo će praktično Savu Miloševiću biti sve ili ništa. Crno-beli su u prošlom kolu doživeli poraz u večitom derbiju, a samo par dana pred isti poraženi su od Radničkog iz Niša sa 3:1. Da im ni u ovom meču neće biti lako dokaz je odluka Superlige da za utakmicu sezone delegira arbitra koje je široj javnosti poznat kao veliki zvezdaš.

KAKVA PRIČA! Izabran najbolji fudbaler Premijer lige! Verovali ili ne to je BIVŠI PERAČ SUDOVA! Niko ga nije predriblao! (VIDEO)

Superliga je u utorak objavila da će pravdu u humskoj u sredu deliti Zoran Široki.

MNOGO BI NAM ZNAČILO DA SE PLASIRANO NA EURO Mladen Krstajić o ekipi, ambicijama i Dušanu Tadiću!

Široki je svojevremeno od strane Partizana etiketiran kao navijač Zvezde zbog fotografije sa evroligaške utakmice košarkaša crveno-belih.

Podsećanje na njegovo opredeljenje crno-beli su dali neposredno pre utakmicu sa Radničkim u Humskoj 2017. godine, zavrešene pobedom crno-belih 3:1.