Nemanja Milunović
EPA Andrej Cukic
Nemanja Milunović

EPA Andrej Cukic

Foto: EPA Andrej Cukic

Pobeda nad Olimpijakosom obradovala je beogradsku publiku, povećala apetite zvezdaša i dodala grčkog šampiona na spisak timova koji su iz grotla Marakane izašli praznih šaka.

Pročitajte još:

Izabranici Vladana Milojevića, osvojivši tri boda, ponovili su uspeh koji su pre godinu dana ostvarili protiv Liverpula, a kuriozitet je da su u pomenutim utakmicama golovi postignuti na vrlo sličan način.

Podsetimo, Milan Pavkov je prvi pogodak protiv Liverpula postigao glavom posle kornera koji je idealno izveo Marko Marin.

Ma isti način, Zvezdin kapiten je sa golom spojio i Milunovića i Boaćija.

Posebno interesantan podatak je da je Crvena zvezda kao domaćin postigla šest pogodaka u grupnoj fazi Lige šampiona (dva Liverpulu, jedan Pari Sen Žermenu i tri Olimpijakosu) i svaki na isti gol, bliži južnoj tribini.

Uzda se u Miloševićevu viziju, očekuje mnogo! Uporedio crno-bele sa Crvenom zvezdom

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 13:34 - 02.10.2019. 13:47 Nada se da će oba naša kluba dobro proći u Evropi. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković izneo je pohvale na igre Partizana i Crvene zvezde u Evropi i poručio da je sada red na crno-bele da obraduju narod protiv Astane u Ligi Evrope, nakon što je ekipa Vladana Milojevića savladala Olimpijakos (3:1) u Ligi šampiona.

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa