Georgina Rodrigez
Profimedia
Georgina Rodrigez

Profimedia

Georgina Rodrigez, Foto: Profimedia

Pratioci Georgine Rodrigez na Instagramu, a ima ih 17,9 miliona, redovno se naslađuju fotografijama koje im servira devojka Kristijana Ronalda. Dok trenira, uživa na suncu, pozira za modni editorijal...

Seksi manekenka je pogotovo obradovala fanove, ma oduševila, scenom s terase doma slavnog fudbalera na Madeiri. Uoči njihovog napuštanja kućne izolacije i povratka u Italiju, gde Juventus čeka svoju najveću zvezdu, Georgina je skupljala veš.

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo

EPA/Kiko Huesca

Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Kiko Huesca

„Uh, kakva guza!“, otelo bi se svakom ko bi video fotku 26-godišnje Špankinje na kojoj zanosne gole (!) zadnjice prebira stvari na sušilici.

A „Alo“? Koliko njih je, dobro, dobro, koliko nas je primetilo kačket Ronaldove partnerke? Pa svi koji su gledali u njenu glavu, e sad, koliko je takvih... Da se ne lažemo, malo. A Georgini baš prija da nosi odeću tog sportskog brenda. I dok trenira u kućnom karantinu, i dok je u prirodi s Kristijanom i decom...

Georgina Rodrigez

Instagram

Georgina Rodrigez, Foto: Instagram

Georgina nije htela bez „Alo!“ ni u skupljanje sunčevih zraka na portugalskom ostrvu u Atlantiku pred odlazak u kišni Torino. „Uh, kakva guza!“, sevali su komentari i na tu fotku.

A glava, kačket? Ne vredi... S. R.

Komentari (1)

stevandeneza@gmail.com

04.05.2020 16:08

Ova radi vežbe samo za GLUTEUS :-)