Mateo Garsija
FK Crvena zvezda
Mateo Garsija

FK Crvena zvezda

Mateo Garsija, Foto: FK Crvena zvezda

"Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatna atmosfera na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema", rekao je crveno-beli ofanzivac.

Pročitajte još:

Garsija je u avgustu ove godine stigao u Ljutice Bogdana i već je imao prilike da se uveri koliko podrška navijača znači izabranicima Vladana Milojevića.

"Imao sam prilike da se uverim da je priča o Delijama stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub", istakao je Garsija i potom se osvrnuo na stanje na tabeli u grupi B:

Svečano otvorena vrata! Na "Marakani" promocija koju su "Delije" dugo čekale! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs I.DŽ i Vladimir Zogović DATUM I VREME: 04.11.2019. 13:57 Crvena zvezda dobila svoju televiziju! Zvezda TV, Foto: ALO! I.DŽ Od utorka na mreži Telekom imaćete priliku da gledate klupsku televiziju Crvene zvezde, a promocija ovog projekta održana je ovog ponedeljka na stadionu "Rajko Mitić"!

"Još uvek je sve otvoreno i ima da se igra. Pokazali smo protiv Olimpijakosa da imamo dobar tim i da nam je mesto u Ligi šampiona. Očekuju nas još tri utakmice u kojima verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i približimo se plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Želja nam je da dočekamo proleće u Evropi i verujem da možemo da uspemo u tome", tvrdi Garsija.

Bonus video: Fudbaleri Crvene zvezde pred trening u Londonu