Milan Gajić
ALO!/Vladimir Marković
Milan Gajić

ALO!/Vladimir Marković

Milan Gajić, Foto: ALO!/Vladimir Marković

Defanzivac Crvene zvezde Milan Gajić nije krio zadovoljstvo zbog povratka na teren posle kraćeg odmora koji je ekipa imala usled reprezentativne pauze. Fudbaler sa brojem dva na leđima ističe da je veoma važno da se tim dobro pripremi za predstojeće izazove.

Kakav učinak očekujete od Zvezde ove sezone?

 

- Došli smo ovde na Vrdnik kako bi nastavili sa dobrim radom koji smo započeli još u julu na Divčibarama. Malo smo se izolovali, koliko je to moguće. Pre svega sam zadovoljan uslovima za rad, teren je dobar kako u Rumi, tako i u Sremskoj Mitrovici. Počeli smo juče, imali smo dva treninga. Radimo veoma dobro, jeste teško, ali navikli smo jer smo profesionalci – naglasio je Gajić.

Fudbaleri Zvezde su imali naporan period u prethodnih mesec dana, a Gajić je otkrio kako je proveo slobodno vreme.

- U prvih mesec dana, imali smo jak ritam. Igrali smo utakmice u ritmu sreda-subota, tako da nam je prijala pauza. Pretpostavljam da su svi, kao i ja, vreme proveli u krugu porodice i da su se dobro odmorili, što se i vidi na treninzima. Okrećemo se novim obavezama. Već sledeće nedelje imamo teško gostovanje Čukaričkom, zatim iza toga i treće kolo kvalifikacija i onda ulazimo u poznat raspored.

Zvezdin defanzivac ne krije da je atmosfera u svlačionici fenomenalna.

- Potrebno je namestiti glavu za sve ono što na čeka. Takođe, atmosfera u ekipi, koja je zaista sjajna, je preduslov da bi tim napredovao i dobro igrao. Činjenica je da u svlačionici vlada fenomenalno raspooloženje, a verujem da će tako i ostati – podvukao je Gajić.

PROČITAJTE JOŠ: