MIlan Gajić
Alo/V. Zogović
MIlan Gajić

Alo/V. Zogović

Milan Gajić, Foto: Alo/V. Zogović

Gajić je istakao u razgovoru s novinarima u Antaliji kako je presrećan zbog dolaska u Zvezdu.

- Dugo su trajali pregovori, nisam se dvoumio nijednog trenutka. Ostvarilo se ono o čemu sam dugo maštao, imam samo reči hvale za atmosferu i stručni štab, dočekali su me maestralno. Sada ostaje da se uklopim i sve što umem ispoljim na terenu - rekao je Gajić, uz priču o motivima dolaska.

PROČITAJTE JOŠ:

- Novac mi je nije bio prioritet, niti je trenutno. Svako ko vredi, zaradiće, želju imam za ovim dresom. Ne mogu da kažem da mi Zvezda nije dala dobar ugovor, prezadovoljan sam, ali želim da usrećim navijače i da se radujemo tituli i Ligi šampiona.

Imao si ponudu Partizana?

- Bilo je kontakta, ali više sa agentom nego sa mnom lično. Ali nijednog se trena nisam dvoumio, zvezdaš sam od malena, razgovore koje sam imao bili su formalni, stavio sam do znanja jasno, da sam zvezdaš, da nije bilo ni promila dileme na kojoj ću strani završiti.

U Bordou se Gajić družio sa Vukašinom Jovanovićem, nekadašnjim štoperom Zvezde, ali i saigračem iz reprezentacije.

- Vule me je od prvog trena, kada je čuo, ubeđivao da dođem, da se neću pokajati. I on se nada da će opet obući ovaj dres.

Konkurencija?

- U svakom klubu postoji konkurencija, ne plašim se dok god je zdrava, a ovde je zdrava.. Na šefu je da se bavi time, na meni je da čekam šansu. Ne sumnjam da će doći i da ću je iskoristiti. Duge su sezone, naročito sa Evropom, ima mesta za sve nas da igramo, svi su polivalentni. Igrao sam desno, u Bordou sam bio i levo, bio sam vezni igrač u OFK Beogradu.

MIlan Gajić

Alo/V. Zogović

Gajić i Mitar Mrkela na promociji, Foto: Alo/V. Zogović

Kakve uspomene vučeš iz Bordoa?

- Iskreno, imao sam peh sa promenama trenera na šest meseci, od svakog sam se trudio da izvučem neke pouke. Imao sam peh sa povredama, ali sam srećan što baš sada dolazim. Nikada nisam imao pre u planu da dođem kao igrač u godinama, u inostranstvu sam sazreo iako nisam odigrao broj mečeva koji sam želeo.

- Odigrao sam dovoljno da imam dovoljan broj mečeva, dolazim sa profesionalizmom na maksimalnom nivou, sa željom da samo to potvrdim ovde. Spreman sam za teret ovog dresa.

PREPORUČUJEMO I OVO:

Gode Gajiću reči o reprezentaciji Srbije.

- Ne krijem da u perspektivi vidim sebe kao člana A tima, bilo bi suludo da kažem da ne bih voleo, svako teži tome, da igra za reprezentaciju. Uz dobre i konstantne igre, vreme će pokazati sve. Ne bih voleo da se nešto desi preko noći, već da temeljno radim i napredujem. Ovaj stručni štab i Zvezda mogu da pomognu u tome.

Liga šampiona?

- Imamo dobru ekipu i kadar za sve frontove, uz dobar rad i sreću u žrebu, sve je izvodljivo. Videli smo ove godine da možemo da se nosimo sa velikim timovima. Dok god dobro radimo, imamo atmosferu, sve je moguće.

Komentari (1)

Dragan Giljen

06.02.2019 15:26

Tako je Milane! Idemo u ligu šampiona!