Vujadin i Dule Savić, Gagi Jovanović
Alo/Vladimir Marković
Vujadin Savić

Alo/Vladimir Marković

Vujadin Savić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Fudbaleri Crvene zvezde proslaviće 31. titulu u šampionatu u subotu od 19.15 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Posle poziva Milana Borjana i Marka Gobeljića, oglasio se i Vujadin Savić uz jedan zanimljiv video snimak!

Naime, on je podelio na svom Instagramu stori na kom se mogu videti njegov otac, Dule Savić, ali i srpski glumac i veliki navijač Crvene zvezde Dragan Gagi Jovanović.

U naletu emocija Jovanović je zapevao pesmu "Delija" u kojoj stihovi idu "Jedite go*na mi smo šampioni!".

Bivši kapiten Zvezde je uputio podršku bivšim saigračima, a posebno sadašnjem kapitenu Milanu Borjanu koji je na udaru navijača Partizana koji smatraju da Zvezdina titula nije zaslužena posle poraza u derbiju: 

"Brate, to što si rekao, svi treba da znaju. Titulu smo zaslužili, a zavidni će moći samo da gledaju dok je opet budemo podizali. Neka vide kako se pravi zvezdaši osećaju i šta imaju da im poruče, a mi se vidimo u subotu na proslavi titule, siguran sam biće puno jer: Cigani pozdravljaju svoje šampione!" – poruka je Vujadina Savića!

 

 

 

 

 

Komentari (2)

kućno vaspitanje

16.06.2020 19:55

RHMZ najavio grmljavinu.I što bi rekao Novica Negovanović "Nije važno šta je bilo sad je važno kako mi je".Kada ste toliko moćni zašto niste overili titulu pobedom nad Partizanom?Malo morgen.Nije sporno da je Zvezda moćna i slavna zato je još slađe kad je j..eš i od napred i od pozadi a ona ne može da 4 utakmice zaredom da gol (tom jadnom i kilavom) Partizanu.

manji od maketovog zrna

16.06.2020 19:58

Zašto se javljaju tamo neki glumci i pevači?Zašto se ne javi Degenek, jer on mlogo voli da se slika i daje izjave?