Zvezdan Terzić i Nebojša Čović
FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić i Nebojša Čović

FK Crvena zvezda

Zvezdan Terzić i Nebojša Čović, Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda i ove godine igra sezonu za ponos, uz izvanredne sportske rezultate na terenu, srpski klub ostvaruje i izvanredne poslovne rezultate. Zato je sada fudbalski klub u situaciji da finansijski pomognemo i mnogim klubovima iz sportskog društva.

PROČITAJTE JOŠ:

Danas je na poziv generalnog direktora Zvezdana Terzica gost na stadionu „Rajko Mitić“ bio predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović. Dvojica čelnih ljudi fudbalskog i kosarkaskog kluba , u srdacnoj i prijateljskoj atmosferi razgovarali su o planovima za buducnost. Pokrenut je čitav niz pitanja, a Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ove sezone pomogne košarkaškom klubu jednokratnom donacijom u iznosu od 300.000 evra.

Košarkasi su česti i rado viđeni gosti na Marakani. Prethodni put crveno-beli košarkaši podržali su fudbalere na utakmici protiv Jang bojsa i zajedno proslavili ulazak u Ligu šampiona.

Milojević obelodanio kada će novajlija debitovati u crveno-belom dresu!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 13.09.2019. 14:50 Meč između Crvene zvezde i Inđije igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić". Vladan Milojević, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred meč sa Inđijom u 8.kolu Superlige, rekao je da ekipa spremno dočekuje prvi meč posle reprezentativne pauze.

"Delije" očekuju mnogo uspeha, radosti i trofeja i na travnatoj podlozi i na parketu

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"