Tumbaković i Milovanović
ALO!/Marko Metlaš
Nenad Milovanović

Alo/Marko Metlaš

Nenad Milovanović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi da ostane bez selektora posle samo dve utakmice u kvalifikacijama, prenosi "Sportski žurnal".

Bile su na Sardiniji kada im je majka kroz suze saopštila da je Mihajlović bolestan, a onda se desilo nešto nečuveno!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.09.2019. 11:16 - 14.09.2019. 11:56 Uspešno je završio prvi ciklus terapije! Siniša Mihajlović sa ćerkom, Foto: Screenshoot Instagram Vest da Siniša Mihajlović boluje od akutne leukemije je potresla ceo fudbalski svet kao tektonski poremećaj!

Čelnici FSS će u toku naredne nedelje raspravljati o selektoru Nenadu Milovanoviću koji se nije proslavio u prve dve utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

On je na dve utakmice uspeo da osvoji samo jedan bod, "Orlići" su u Rusiji poraženi sa 1:0, dok su sa Letonijom kod kuće igrali samo 1:1.

Tako ćemo u narednim danima saznati epilog epizode Nenada Milovanovića na klupi naše mlade reprezentacije!

Fudbaleri Srbije

FSS

Fudbaleri Srbije, Foto: FSS

Videćemo u narednim danima ili nedeljama kakav će biti epilog ove mučne epizode Milovanovića na klupi mlade reprezentacije.

Osim Milovanovića na dnevnom redu biće i status Ivana Jevića, selektora omladinske selekcije Srbije, kome se takođe "drma" klupa.

Naime, rezultatima koje je ekipa ostvarila nedavno na Memorijalu "Stevan Vilotić Ćele" nisu zadovoljavajući, a budući da uskoro počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, treba biti siguran da nacionalni tim vodi pravi stručnjak. Kako stvari stoje, Jević je za sada bliži odlasku nego ostanku na klupi "orlića".

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"