DOKTORI SU MISLILI DA VIŠE NEĆE HODATI I GOVORITI Fudbaler Junajteda se probudio iz kome posle koje je mislio da je holivudski glumac!

Imao je mnogo sreće

Metju Mekonahi
Metju Mekonahi, Foto: (Photo by Willy Sanjuan/Invision

Nekadašnji napadač Mančester junajteda, Rori Kurtis je doživeo saobraćajnu nesreću 2012. godine posle koje je proveo šest dana u indukovanoj komi!

Doktori su bili šokirani kada se Rori probudio iz kome i počeo da priča na tečnom francuskom jeziku!

"Ne znam kako se to dogodilo. Odjednom sam na francuskom jeziku počeo da opisujem kako se osećam. Uopšte ga nisam dobro govorio u srednjoj školi, ne znam kako je moj mozak uradio tako nešto!" - istakao je Rori Kurtis!

Ovaj bivši fudbaler Junajteda je potom nasmejao sve prisutne u emisiji, otkrio je da je mislio da je slavni holivudski glumac:

"Mislio sam da sam glumac Metju Mekonahi! Sećam se da sam razmišljao o tome kako jedva čekam da napustim bolnicu kako bi se vratio snimanju filmova!"

On je zadobio teške povrede glave, a prve prognoze nisu obećavale! Doktori su mislili kako više neće hodati i govoriti kao nekada, ali njegov oporavak je sve iznenadio!

Rori je bio na radaru Junajteda još kad je imao 13. godina, kad je postao punoletan potpisao je za Volsol, ali veoma brzo je batalio fudbal!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi