Vladimir Matijašević i Saša Ilić
FSS
Vladimir Matijašević i Saša Ilić

FSS

Vladimir Matijašević i Saša Ilić, Foto: FSS

Novo, veliko ime u Fudbalskom savezu Srbije. Saša Ilić, legenda FК Partizan koji se nedavno oprostio od igračke karijere, otvara novu stranicu svoje biografije i postao je selektor kadetske reprezentacije.

Turci prozivali, provocirali Miloševića i igrače, a OVAKAV SU GRB STAVILI Partizanu na semafor! Bruka (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/K.R./S.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 10:42 Neka su živi i zdravi, pa da ih crno-beli prođu još nekad. Malatija - Partizan, Foto: FK Partizan, Miroslav Todorović Fudbaleri Partizana prošli su Malatiju u dvomeču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Nakon beogradskih 3:1, crno-beli su izgubili 1:0 meč u Turskoj, ali i taj poraz im je bio dovoljan za radost.

-Izuzetno smo zadovoljni što je Saša Ilić prihvatio našu ponudu i pridružio nam se u Fudbalskom savezu Srbije. Vodili smo od starta vrlo korektne razgovore i videli kod njega volju i želju da se posle igračke karijere posveti trenerskom poslu i svoje bogato fudbalsko i životno iskustvo prenese na klince koji treba da budu budućnost srpskog fudbala. Saša će odmah biti priključen stručnom štabu generacije 2003. godište u kojoj ima mnogo talentovanih igrača i od koje zaista puno očekujemo. Кoristim ovu priliku da mu poželim dobrodošlicu u srpskoj kući fudbala i ne sumnjam da će nam svojim znanjem, iskustvom i autoritetom biti od ogromne koristi – rekao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Ilić je ove godine završio karijeru nakon 23 godinu profesionalnom fudbalu i skoro 900 mečeva u dresu Partizana.

BONUS VIDEO:

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom