Dijego Forlan
Profimedia
Dijego Forlan

Profimedia

Dijego Forlan, Foto: Profimedia

* Karijeru je počeo u Independijenteu

* Sa reprezentacijom Urugvaja 2011. godine osvojio je trofej namenjen prvaku Kopa Amerike

* Karijeru je završio u 40. godini

Bivši fudbalski reprezentativac Urugvaja Dijego Forlan saopštio je da je završio igračku karijeru u 40. godini. Nekadašnji napadač Atletiko Madrida i Mančester Junajteda poslednje igračke dane proveo je u Kitči iz Hong Konga.

Kutinjo ide nazad, zvanično više NIJE FUDBALER BARSELONE!

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 16:12 Loše se snašao. Felipe Kutinjo, Foto: AP Filipe Kutinjo napušta Barselonu ovog leta i vraća se u Premijer ligu. AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.08.2019. 15:36 Srpski tandem iz Benfike Ljubomir Fejsa - Andrija Živković mogao bi Lisabon da zameni za Istanbul.

"Bila je to teška odluka. Nisam želeo da dođe taj trenutak, ali jasno je da je to neizbežno i da ću jednog dana morati da prestanem da igram profesionalno fudbal. Doneo sam tu odluku," rekao je Forlan, a prenosi Telemundo.

Srpski Španac prošao Barsu, Romu, Milan, Ajaks, Stouk, Alaves, a sada - NEŠTO SASVIM DRUGAČIJE

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 15:59 Čudan put velikog talenta. Bojan Krkić, Foto: EPA/Albert Olive Španski fudbaler Bojan Krkić raskinuo je ugovor sa engleskim Stoukom i od danas je slobodan igrač, saopštio je klub.

Urugvajac je karijeru počeo u Independijenteu, a kasnije je nastupao za Mančester Junajted, Viljareal, Atletiko Madrid, Inter, Internacional, Serezo Osaku, Penjarol i Mumbai Siti.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa Junajtedom je 2003. osvojio titulu u Premijer ligi, sa Atletikom je 2010. uzeo trofej u Ligi Evrope, dok je sa reprezentacijom Urugvaja 2011. godine osvojio trofej namenjen prvaku Kopa Amerike.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...