Partizan Radnički
FK Partizan
Partizan Radnički

FK Partizan

Partizan Radnički , Foto: FK Partizan

PROČITAJTE JOŠ:

 

MALI SIGNALI, UHVAĆENI U PROVODU! Nataša Bekvalac posle vaterpolista i rukometaša prelazi na košarkaše! (VIDEO)

PAKLENA ZAVERA ČOVIĆ: Planirali su DA ME UBIJU u Podgorici!

SERGEJU JE NEVEROVATNO TEŠKO Srbin se oglasio, nije mogao da sakrije ono što ga razdire: "Želim da zaboravim ove trenutke..."

 

Mi vam prenosimo saopštenje Partizana u celosti:

Brutalna oružana pljačka u Nišu


Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom - uništiti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja.

Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla.

Partizan Radnički

FK Partizan

Partizan Radnički , Foto: FK Partizan

Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da je želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala.

Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave.

Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani "Boki" večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?

Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba.

Navodi se u saopštenju crno-belih.

Komentari (1)

nislija

21.04.2019 22:46

grobari, sram vas bilo sto iznosite ne istine. sad vam krive i sudije. pa ljudi pogledajte tabelu i videcete koliko utakmica ste izgubili i od kojih ekipa. sudija je cak navijao za partizan ne pokazavsi crveni karto i zute kartone igracima partizana. za vas je bolje da analizirate vasu igru i shvatite gde ste tanki pa da na tome poradite a ne da napadate sudiju koji je sudio vama u korist.