Dušan Vlahović
EPA/ClaudioGiovaninni
Dušan Vlahović

EPA/ClaudioGiovaninni

Dušan Vlahović, Foto: EPA/ClaudioGiovaninni

Na dve utakmice Serije A koje su odigrane od 17 časova viđeno je čak devet golova. Specija je na domaćem terenu uspela da osvoji bod protiv Fiorentine rezultatom 2:2 i pored dva gola zaostatka već posle prva četiri minuta meča.

Goste iz Firence je u vođstvo doveo Herman Pecelja u drugom, a Kristijano Biragi je duplirao prednost u četvrtom minutu susreta. Novajlija u ligi je golovima Danijelea Verdija u 39, te Dijega Farijasa u 75. minutu uspeo da osvoji veoma bitan bod u nastavku prvenstva. Nikola Milenković odigrao je čitav meč za Fiorentinu, dok je Dušan Vlahović ušao umesto Kutronea u 72. minutu.

Kaljari je u gostima iznenadio Torino pošto ga je savladao sa 3:2. "Bikovi" su poveli već u četvrtom minutu preko Andree Belotija koji je bio precizan sa bele tačke, da bi ubrzo Kaljari okrenuo golovima Žoaoa Pedra u 12. i Đovanija Simeonea u 19. minutu. Ponovo je Beloti bio strelac, kapiten Bikova je poravnao rezultat u 49, ali je Simeone svojim drugim golom u 73. minutu doneo trijumf gostima sa Sardinije. Saša Lukić je odigrao celu utakmicu za Torino, a Vanja Milinković Savić zaradio je crveni karton na klupi "bikova".

PROČITAJTE JOŠ: