Sport
Printskrin
Sport

Alo

Vladan i Jovana Rovčanin Sport, Foto: Alo

Još 2009. godine, kao iseljenik iz Srbije, Vladan Rovčanin je iz Sidneja krenuo na put oko sveta zbog Novaka Đokovića. Pratio je Noleta gde god da igra. Zajedno je slavio sa našim asom, a ništa drugačije nije bilo ni sada. 

Nole je stigao do devetog pehara na Australijan openu, a sa tribina, i ovoga puta pratio ga je Vladan. Ipak, sada nije bio sam. Pored njega glasnu podršku Novaku, i to u našoj narodnoj nošnji, pružala je i ćerka Jovana.

Zajedno su bili deo novog velikog uspeha sjajnog Đokovića.

- Kad je uzeo pehar, pokazao je prstom na mene i zahvalio se. Sutra će biti slikanje sa peharom i tu ćemo se sresti. U Arenu su svi došli da bi navijali za ili protiv Novaka. Niko nije navijao za Medvedeva. Publiku je nosila sjajna Noletova igra. Bilo je mnogo ljudi iz Sidneja, rizikovali smo 14 dana karantina zbog Novaka, ali isplatilo se - rekao je Rovčanin za "Alo".

Sport

Alo

Sport, Foto: Alo

Nastavio je u istom ritmu.

- Sve ovo je neopisivo. Slavlje u sitne sate u Melburnu... On nije dobio Medvedeva jer je ovaj igrao loše, već zato što je Novak igrao savršeno - zaključio je Rovčanin.

Pre dve godine Vladan je otkrio kolika je njegova ljubav prema Noletu.

- Neverovatno je kakav osećaj imam pred Đokovićeve mečeve. Noću ga sanjam i tačno znam da li će u sledećem meču pobediti ili izgubiti. Bio sam na njegovih devet grend slem finala i na svih devet je trijumfovao. Nije mi se išlo u Pariz 2015. na finale Rolan Garosa, preskočio sam taj duel s Vavrinkom i Nole je izgubio. Sada imam osećaj da do leta 2021. neće izgubiti nijedno grend slem finale - rekao je tada za "Alo".

Pročitajte još:

Tagovi