Evo imena momaka koji su napali Vazuru

Alo.rs, Informer | sport 2016-04-30 16:04:28 2016-04-30 16:04:28

Dva dana nakon stravičnog napada na generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru, gde su brutalno pretučeni njegov vozač i telohranitelj, identifikovani su napadači ovog nemilog događaja.

Printscreen: Youtube

Prema saznanju "Informera", vođa huligana koji su napali direktora Partizana Miloša Vazuru i pretukli dvojicu članova njegovog obezbeđenja je Aleksandar Stanković (30), poznatiji kao Sale Mutavi, a preostala dvojica napadača su izvesni Velja, bivši navijač Rada, i čovek po imenu Milan, čiji je nadimak Meda!

Sale Mutavi je pre godinu dana redovno stajao ispod centralne lože stadiona u Humskoj i zajedno s policijom čuvao upravu crno-belih predvođenu Zoranom Popovićem, a trenutno je vođa navijačke grupe "janjičari". To ime nadenuli su sebi jer su svi pre Partizana navijali za druge klubove.

Mutavi je u prošlosti bio navijač Crvene zvezde, a 2013. godine pravosnažno je osuđen na pet godina robije zbog trgovine drogom i posedovanja oružja. Ipak, odlazak u zatvor je izbegao već tri puta, pravdajući se navodnom bolešću.

Poslednji put odlazak na robiju zakazan mu je za 8. mart, ali ni tad nije otišao na izdržavanje kazne. Pojedini pripadnici grupe "Janjičari" okrivljeni su za pokušaje ubistva suparnika iz drugih bandi, ali nije bilo dokaza da je i Stanković umešan u to. Prilikom hapšenja kod njega je pronađeno i oružje za koje nije imao dozvolu, pa je osuđen i za to.

Što se tiče Velje, koji je bio najžešći u tuči ispred stadiona u Humskoj, on je bivši navijač Rada i bio je pripadnik njihove navijačke grupe "junajted fors".

 

Expand player
Pogledajte više