konferencija
Alo/Milica Avramović
konferencija

Alo/Milica Avramović

konferencija, Foto: Alo/Milica Avramović

Crvena zvezda je savladala Evropu u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat je bio 5:0, a u strelce su se upisali Ben tri puta i Ivanić dva.

Trener Evrope Rafael Eskobar Obrero izjavio je da je su dva gola Crvene zvezde bila neregularna.

"U prvih 20 minuta smo bili izjednačeni. Uradili smo dobar posao u odbrani, dobro smo se borili, uspeli smo da sprečimo duge lopte i nadali smo se da bismo mogli da ugrozimo Zvezdu iz kontri", rekao je Obrero, pre nego što je zamerio sudijama kod golova.

"Bio je čist ofsajd kod prvog gola, dok je drugi bio posle faula nad golmanom. To je uticalo na nas. Sve se srušilo u tom trenutku. Pokušali smo u drugom poluvremenu, ali objektivno Zvezda je bila superiorna i delovala je ubedljivol", zaključio je Eskobar.

konferencija

Alo/Milica Avramović

konferencija, Foto: Alo/Milica Avramović

Dejan Stanković je bio u znatno boljem raspoloženju.

"Čestitam momcima na pobedi i lepoj igri. Prvih dvadesetak minuta su mislili da će se meč završiti odmah, ali sam rekao da budu strpljivi jer utakmice traju 90 minuta", kazao je Dejan Stanković na konferenciji za medije, prethodno priznavši na RTS da je i sam imao tremu.

"Treba da budu malkice mirniji. Imao sam i ja emocije, imao sam malu tremu, bitno da smo prošli ovo. Bili su fenomenalni".

"Mister" je rekao da je preskočena tek prva prepreka ka cilju, a za to su danas bili zaslužni El Fardu Ben sa tri pogotka, odnosno Mirko Ivanić koji je dodao dva. Utisak je da su prelomili bili oni sa kraja prvog i početka drugog poluvremena...

Koji je bio važniji?

"Svaki gol mi je bitan. Jeste, slomili smo otpor sa dva brza gola. Drago mi je što smo igrali prvo kolo. Osetila se razlika, Evropa nosi nešto posebno", zaključio je Stanković.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

11+1

19.08.2020 18:51

nista novo,zvezda uvek IMA 12 igraca.