Engleski novinar pokrenuo bolnu temu! Milojević nije imao izbora, sa knedlom u grlu prisetio se trenutka koji raspara srce! (VIDEO)

Za Alo.rs iz Londona Dragutin J. Bužić, I.Dž. | sport 2019-10-21 21:31:08 2019-10-21 21:31:08

Vladan Milojević se na konferenciji pred utakmicu Crvene zvezde sa Totenhemom prisetio bivšeg igrača oba tima Gorana Bunjevčevića koji je preminuo prošle godine.

AP Tess Derry

"Nisam ranije pričao na ovu temu, ali moj prvi trenerski posao u Crvenoj zvezdi dobio sam upravo od Gorana Bunjevčevića. Lično on je dao zeleno svetlo i zaposlio me u Omladinskoj školi Crevene zvezde. Radi se o čoveku koji mi je veoma drag. Poznavao sam ga lično i znam koliko je voleo fudbal i Crvenu zvezdu. Goran je bio veliki zvezdaš i dosta toga je dao srpskom fudbalu, nažalost više nije sa nama", rekao je sa setom u glasu Milojević.

Pročitajte još:

Strateg crveno-belih posebno se osvrnuo na činjenicu da je preminulom Bunjevčeviću, nekadašnjem kapitenu Zvezde, poslednji pozdrav poslao i Totenhem, takođe bivši klub veznog igrača.

"Sam gest Totenhema pokazuje koliko je veliki klub i da je više od fudbalskog kluba. Nisam iznenađen jer dosta toga znam od mog saradnika koji je bio u londonskom klubu na edukaciji i mnogo mi je pričao o Poketinu ne samo kao treneru već i kao čoveku. Veliko bravo za Totenhem", istakao je Milojević.

Milojević oprezan, žali zbog kazne UEFA koja je veoma oslabila crveno-bele

AUTOR: Za Alo.rs iz Londona Dragutin J. Bužić, I.Dž. DATUM I VREME: 21.10.2019. 21:16 Vladan Milojević je uoči utakmice trećeg kola Lige šampiona protiv Totenhema u Londonu otkrio ambicije crveno-belih u meču koji je zakazan za sutra od 21 čas. Vladan Milojević, Foto: EPA Koca Sulejmanovic "Ponosan sam što sam trener Crvene zvezde u ovom trenutku.

Bonus video: Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom

 

 

Expand player
Pogledajte više