Kutinjo
EPA/ALEJANDRO GARCIA
Felipe Kutinjo

AP

Felipe Kutinjo, Foto: AP

Stigao je u januaru prošle godine za oko 140 miliona evra, i slobodno se može reći da nije opravdao tu investiciju. 

Brazilac je na udaru kritika ove sezone, utisak je da još nije uspeo da se adaptira, juče je po izlasku iz igre protiv Rajo Valjekana izviždan od strane navijača katalonskog kluba. Kako je konkurencija u Barseloni ogromna, sasvim je sigurno da će Kutinjo potražiti novu sredinu.

Igru protiv Valjekana je napustio u 80. minutu uz zvižduke, a umesto njega je ušao Rakitić koji je posle 120 sekundi upisao asistenciju za konačnih 3:1.

PROČITAJTE JOŠ:

U Kutinjovu odbranu stao je defanzivac Đerar Pike koji je posle meča rekao da igrači moraju da poštuju navijače, ali i da Kutinjo ima podršku svojih saigrača iz svlačionice.

Britanski ''Miror'' navodi da je Brazilac već kontaktirao pojedine ljude u Mančester junajtedu i izrazio želju da pređe na Old Traford.

Iako je Kutinjo godinama igrao za mrskog rivala Liverpul, trenutno nema nikakav problem da obuče dres Junajteda. Pogotovo što je navodno svestan da ga Redsi neće hteti nazad. Sasvim sigurno je da bio naveo sav bes navijača Liverpula pogotovo nakon toga kako je otišao iz kluba.