Veljko Paunović
Tanjug Nam Y Huh
Veljko Paunović

Tanjug Nam Y Huh

Veljko Paunović, Foto: Tanjug Nam Y Huh

Srpski trener, Veljko Paunović posle četiri godine više nije trener Čikago Flajersa!

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije, koji je sa "Orlićima" pokorio svet 2015. godine, se od svog tima oprostio emotivnim pismom koje je objavio na svom Instagramu!

Tadić među najboljima na svetu, prešišao Suareza i mnoge vrhunske fudbalere! A na prvom mestu nema ni Mesija, ni Ronalda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 08:12 Sjajan uspeh i nagrada za odličnu sezonu! Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Fudbalski portal "Goal" stavio je reprezentativca Srbije Dušana Tadića na 22. mesto najboljih igrača sveta.

Paunović se zahvalio svima u klubu i napomenuo je da mu je bila privilegija voditi ovaj tim protekle četiri godine!

"Želim da se zahvalim na nezaboravnim godinama koje sam proveo s vama. Čikago Fajer je fenomenalna organizacija i uvek ću biti ponosan na vreme provedeno u klubu. Bila mi je čast da reprezentujem tim širom SAD i sveta. Tu privilegiju nikada nisam uzimao zdravo za gotovo! Igračima koje sam trenirao - bila je privilegija i čast raditi sa vama, i želim vam samo najbolje u nastavku karijere. Za moj stručni štab i Aleksa Bolera, volim vas, momci! Svima u kancelariji, tehničkoj podršci, timu za održavanje terena, akademiji... Ne mogu dovoljno da izrazim svoju zahvalnost za vašu posvećenost i podršku tokom mog boravka u Čikagu. Hvala navijačima za nepresušnu energiju i strast. Bila je privilegija da vas predstavljam kao trener pvog tima u protekle četiri sezone. Posebno sam zahvalan Nelsonu Rodrigezu što me je doveo ovde. Hvala i vlasnicima na prilici, resursima i podršci ovih godina. Želim vam svima samo uspeh u nastavku" - napisao je Paunović na svom Instagram nalogu.

BONUS VIDEO 

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo