Džeko Edin i Amra
instagram/Amra Džeko
Džeko Edin i Amra

instagram/Amra Džeko

Džeko Edin i Amra, Foto: instagram/Amra Džeko

Edin Džeko i njegova supruga Amra iskorisitli su slobodno vreme, uzrokovana koronavirusom, da daju intervju za "TV Roma":

"Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet pričajući telefonom. Ali to se nekad dogodi i meni. Kada mu treba nešto važno da mu kažem i kada je bitno da me sasluša, onda ostavi telefon", rekla je Amra šta ne voli od svog supruga

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#tb to one of my favorite campaigns ? @prirodna_kozmetika_gloria ?

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on Apr 13, 2020 at 10:30am PDT

Na pitanje ko je glava kuće, Amra je rekla:

"Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba se odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna da kuva, ali je odličan asistent", rekla je Amra.

Amra Džeko je model, glumica i manekenka, a iz prvog braka sa jednim srpskim biznismenom koji je okončan 2007. godine ima ćerku Sofiju.

Sa Edinom se počela zabavljati 2012. godine, a zajedno imaju sina Danija i ćerku Unu.

Od silne popularnosti njegovog supruga, ne mogu da se prošetaju kroz grad:

"Turistički smo obišli grad, sve znamenitosti, pre nego što je Edin potpisao za Romu, jer to sada ne bi bilo moguće, sa obzirom na to koliko je popularan u Rimu", rekla je Amra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Until next time Dubai ?? #seeya

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on Dec 29, 2019 at 10:50am PST

Amri oko dece pomažu majka i svekrva, ali i Sofija, ćerka iz prethodne veze koja živi sa njima.

"U vreme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vreme sa Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kad nas uhvati nostalgija onda spremam bosanska jela. Živimo vrlo mirno, posvećeni smo porodici jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Kako se Una rodila i ne spavamo više zajedno Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti", rekla je Amra.

 

Komentari (1)

sponzoruše

15.04.2020 15:15

"Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet pričajući telefonom. " Klasična samoživost i nekultura..."sestro" zar te mama i tata nisu naučili da kad neko razgovara da ne upadaš u reč i ne ometaš razgovor...!?