Džon Teri
Youtube printscreen
Džon Teri, Foto: Youtube printscreen

Legendarni kapiten Čelsija Džon Teri i reprezentacije Engleske, sada pomoćni trener Aston Vile, odlučio je da proda imanje i vilu u vrednosti od šest miliona evra, zbog trauma koje ima njegova supruga Toni.

Naime, 2017. godine, četvorica napadača iskoristila su odsustvo porodice Džona Terija koja je bila na skijanju. Lopovi su obili kuću, napravili haos i ukrali nakit u vrednosti od čak 400.000 evra.

Kako prenosi engleski taloid "San", Toni Teri od te večeri ima ozbiljne traume, par se zajedno sa dvoje dece odmah iseilo sa imanja, a ni posle tri godine, Toni ne uspeva da zaboravi šta se tada desilo, pa je vila stavljena na prodaju.

"Kuća je podsetnik na noć horora koju porodica želi da ostavi u prošlosti. Jadna Toni ne može da zaboravi na to veče, odmah su tražili nov dom", poručio je Džonov prijatelj, a prenosi "San".

Imanje u Oksšotu, predgrađu Londona, sastoji se od velike kuće koja sadrži čak šest spavaćih soba. Okružena je ogromnim dvorištem pokrivenim travnatom površinom, izgrađen je bazen i kuhinja koja se nalazi van kuće.

Provalnici su brzo uhapšeni i osuđeni na ukupno 27 godina kazne, a porodica Teri se preselila u novi luksuzni dom.