Igrači Partizana
Foto: FK Partizan
Igrači Partizana

Foto: FK Partizan

Foto: Foto: FK Partizan

Ivan Obradović neće pojačati redove "parnog valjka" ni ove jeseni!

Iskusni levi bek već je bio donekle "viđen" kao novo pojačanje crno-belih i povratnik u Humsku posle 11 dugih godina.

Ipak, pregovori o njegovom povratku u klub nisu uspeli, pošto je igrač saopštio klubu da nije spreman za povratak među crno-bele.

Obradović je, kako se navodi, svestan da je u poslednje vreme imao dosta problema sa povredama i da zbog toga možda ne bi mogao na najbolji način da odgovori obavezama u Humskoj.

Preporučujemo:

Trener Aleksandar Stanojević je bio željan da Obradovića vrati u Partizan, pominjalo se da su već lično obavili razgovor, ali očigledno je da mesto levog beka nije bilo toliko urgentno za dovođenje novog igrača.

Zbog toga se Partizan okreće imenima za koje je već dovođen u vezu. "Parni valjak" i dalje želi srpski dvojac iz Olimpijakosa - Nikolu Čumića i Svetozara Markovića.

Obojica imaju ponude za pozajmice iz inostranstva, Olimpijakos tamo i želi da ih pošalje, u neku od jačih liga, međutim, igračima bi više prijao povratak u Srbiju. Partizan bi dovođenjem Čumića na mestu krila i Markovića na mestu štopera doneo Stanojeviću neophodnu fleksibilnost na oba kraja terena.

To se naročito odnosi na bivšeg defanzivca kluba iz Humske, koji bi bio i "bonus" u Stanojevićevom timu i omogućio bi da se na gol vrati Vladimir Stojković.

Ipak, sve je izvesnije je da takva "tumbanja" neće prouzrokovati dolazak Ivana Obradovića...

Pročitajte još: