Notr Dam, Dule Savić
AP/Thierry Mallet; Marko Metlaš
Notr Dam, Dule Savić

AP/Thierry Mallet; Marko Metlaš

Notr Dam, Dule Savić, Foto: AP/Thierry Mallet; Marko Metlaš

Poslednjih dana glavna tema u svetu svakako je požar koji je izbio u jednoj od najpoznatijih katerdala, Notr Dam, a oko toga se oglasio i legendarni fudbaler Crvene zvezde Dule Savić.

Pročitajte još:

NAPRAVILI SU VATRENI DOČEK ZVEZDI Varvari priredili poznatu "dobrodošlicu" crveno-belima! (FOTO)

PRČA SRPSKI, A PREUZEO JE REPREZENTACIJU ALBANIJU Ovo će biti novi trener Dvoglavih orlova! (FOTO)

TADIĆ GO PODIVLJAO U SVLAČIONICI NAKON MEČA Duća nakon proslaka Juventusa napravio pravi šou sa saigračima! (VIDEO)

Otac kapitena (osim kada igra Milijaš) crveno-belih Vujadina Savića podestio je francuski narod šta se dogodilo pola godine pre požara u poznatoj katedrali.

Naime, na stogodišnjici proslave završetka Prvog svetskog rata u Notr Damu među zastavama koje su bile okačene našla se i ona od samoproglašene države Kosovo.

Tada je i u prvim redovima stajao predsednik iste "države" Hašim Tači, iako je Albanija u tom ratu bila na strani osovine koja je izazvala rat.

- Gori Notr Dam u Parizu. FRANCUZI, da li se sećate da ste 11. novembra 2018. na 100-godišnjicu pobede u Velikom ratu u toj katedrali okačili zastavu NARKO-TERORISTIČKE tvorevine zvane 'država Kosovo'? A ko beše pored Vašeg Predsednika? Ja videh šiptarskog teroristu. A Vi? Pamet u glavu, Bog je veliki, sve vidi - napisao je Dule Savić pored slike Notr Dama u plamenu, ali uskoro obrisao post.