Ni njegov gol nije bio dovoljan za pobedu: Dušan Tadić
Marko Metlaš
Ni njegov gol nije bio dovoljan za pobedu: Dušan Tadić

Marko Metlaš

Dušan Tadić, Foto: Marko Metlaš

I ovaj Vaskrs vezista Sautemptona će provesti u krugu najmilijih.

Plejmejker Srbije će u nedelju imati slobodan dan, pa je to prilika da uživa sa suprugom Draganom, sinom Petrom i ćerkom Tarom u idiličnoj atmosferi.

- Vaskrs ću provesti u krugu porodice, pošto ne igramo tog dana, pa ću moći da im se posvetim. Ovaj praznik u mom domu izgleda kao i u ostalim srpskim porodicama. Sve je podređeno farbanju jaja i ko će na kraju izaći kao pobednik - poručio je Tadić za „Alo!”.

Tadić: Ne razmišljam o odlasku iz Sautemptona

Dušan Tadić je fenomenalnim partijama privukao pažnju mnogih evropskih klubova, pa se stiče utisak da je prevazišao Sautempton.

- Zadovoljan sam kako igram, sve je u najboljem redu. O interesovanju klubova i eventualnom odlasku još ne razmišljam, to će mi u fokusu biti na leto - rekao je Tadić.

Ko se najviše obraduje u vašoj porodici ovom prazniku?

- Deci je Vaskrs definitivno najzanimljivijji, tako da ne sumnjam da će se sin najviše obradovati. Posebno tucanju jajima. Sigurno će želeti da baš njegovo jaje bude najtvrđe - kroz smeh priča Tadić.

Da li imate neku anegdotu iz detinjstva u vezi sa Vaskrsom?

- Sećam se da sam dok sam bio mali imao neko drveno jaje. Bilo mi je izuzetno zanimljivo jer sam stalno pobeđivao. Ti događaji su mi najupečatljiviji i dugo su mi ostali u sećanju.

Šta se obično tog dana nalazi na trpezi porodice Tadić?

- Uskrs je specijalan i na ovaj praznik najviše volim da jedem pogaču i kuvanu šunku. Naravno, volim i ostale specijalitete.

Pošto ste dugo van Srbije, da li vam nešto nedostaje?

- Uglavnom se namesti da je za Vaskrs porodica kraj mene, pa i nemam utisak da mi nešto nedostaje. Osećam se kao da sam u Srbiji, bez obzira na to što već sedam godina nisam u svojoj zemlji.

Da li ćete možda baš tada pomoliti da se Srbija plasira na Mondijal?

- Ne odlazim u crkvu, pošto ugavnom nemam vremena, a namesti se da nekad imam utakmicu. Što se tiče plasmana u Rusiju, možda nam je sledeći meč protiv Velsa i najbitniji. Ali ne smemo da zapostavimo ni ostale rivale. Ako odigramo kako znamo, neće biti problema da zabeležimo dobar rezultat. Nadam se da će tribine biti pune i da ćemo uz pomoć navijača stići do pobede.