"DINAMO NE NAMEŠTA, NEK PARTIZAN POGLEDA U SVOJE DVORIŠTE" Recko Antić ispalio "otrovnu strelicu" ka crno-belima

Trener Dinama iz Vranja Dragan Recko Antić potvrdio je da je nejgov sin sin bio među grupom od petoro članova koja je napala delegaciju Partizana.

Dragan Recko Antić
Dragan Recko Antić, Foto: Instagram/draganantic9

Gostima iz Beograda je tokom ručka pred meč usred restorana prišla grupa sa namerom da pokrene fizički obračun:

"Jeste, čuo sam da je došlo do verbalnog okršaja. Nije bilo nikakvog fizičkog napada, samo im je (delegaciji Partizana) rečeno da ne vređaju Dinamo iz Vranja i da ga ostave na miru. Samo je to bilo", rekao je Antić za B92.net i još jednom ponovio da nije bilo fizičkog napada.

Podsećamo, funkcioner Partizana Vladimir Vuletić je za B92.net rekao:

"U jednom momentu je njih petorica prišlo meni i počelo da urla, da napustim objekat i Vranje, da nikada više ne dođem. Ljudi iz protokola su prepoznali sina Dragana Antića. Prišli su stolu, stali iznad mene, pretili mi, ali sam ostao pribran. Moram da priznam da je policija brzo reagovala, a napadači su odmah počeli da beže u Niš".

Antić je za naš portal dodao kako je Dinamo iz Vranja 1.000 puta čistiji klub od Partizana.

"Dinamo ne namešta utakmice, već neka oni pogledaju u svoje dvorište. Odgovorno tvrdim da je Dinamo hiljadu puta čistiji klub od Partizana. Ako ima dokaze zašto ih nije doneo. Dinamo je jedini klub u Srbiji koji je suspendovao svog golmana zbog 'nebranjenja' protiv Partizana".

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi