Partizan - Javor
Alo Marko Metlas
Partizan - Javor

Alo Marko Metlas

Partizan , Foto: Alo Marko Metlas

Fudbaleri Partizana izgubili su od Napretka 2:3 u okviru 19. kola Superlige Srbije! Vodio je Partizan 2:0, ali su još jednom dopustili protivniku da se vrati u meč, ovog puta je Napredak uspeo da stigne crno-bele, pa i da trijumfuje u Beogradu!

Poveli su crno-beli zahvaljujući Sumi u 12. minutu (diskutabilno iz ofsajda), da bi već u 34. Partizan imao veliku prednost. Ipak, na kraju prvog poluvremena sjajnim šutem Vukadinovića, Napredak stiže do tračka nade!

Partizan je napadao u drugom poluvremenu, bio bolji rival, propuštao šanse, pogađao stative, ali nedovoljno da izbegnu poraz! Prvo je Bjeloš nakon konfuzije odbrane crno-belih doneo izjednačenje u 83. minutu, a onda je Eskić u četvrtom minutu nadoknade iskoristio grešku poslednje linije Partizana!

Ovim porazom, Partizan je pao na četvrto mesto Superlige i sada im Zvezda beži 11 bodova! Ispred crno-belih su Čukarički sa bodom više i Vojvodina sa 42 osvojenih poena!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Fudbaleri Partizana u skedećem kolu igraju gradski derbi sa Radom! Napredak je ovom pobedom dospeo na deseto mesto sa 21. bodom! 

KRAJ UTAKMICE!

94' GOOOOOOOOOOL ESKIĆ! ŠOK U HUMSKOJ! Kakva greška odbrane crno-belih! Napredak stigao do još jednog gola!

Lutovac je izgubio loptu ispred kaznenog prostora Partizana, a Eskić je savladao Stojkovića za šok u Humskoj!

93' OSTOJIĆ SPREČIO BRUKU CRNO-BELIH! Kontra Napretka, Đorić šalje lošu loptu ka saigraču, Ostojić ju je odlično presekao!

92' Ušao je Lutovac u igru, Savo daje sve karte za napad!

MEČ JE PRODUŽEN ČETRI MINUTA!

89' Zasmetali su igrači Partizana jedan drugom posle centaršuta Natha, vreme ističe a propuštene šanse se ređaju!

87' NATHO TIK PORED GOLA!

partizan - Napredak

FK Partizan - Miroslav Todorović

partizan - Napredak, Foto: FK Partizan - Miroslav Todorović

86' Čarke na terenu posle starta Bjeloša! Smirena je situacija i meč je nastavljen!

83' GOOOOOOOOOOL BJELOŠ! Korner gostiju, odlazi lopta kod Vukadinovića koji upućuje snažan udarac! Stojković brani ali nedovoljno dobro, Asano sa gol linije još slabije izbacuje loptu a Bjeloš zakucava loptu u mrežu!

80' Karambol pred gol Napretka, Suma nije uputio šut, Gavrić poveo kontru gostiju ali bez opasnosti za gol Stojkovića!

77' Nova stativa Sadika!

75' Izlazi Tošić, ulazi Stevanović!

69' Nimalo naivna prilika za Napredak, Aksentijević je dobro šutirao sa distance, ali Pavlović blokira šut koji je umalo završio u mreži Stojkovića

64' Propuštena šansa za Partizan da reši meč, Sadik nije lepo uštopovao centaršut Natha!

61' Sadik koristi svoje brze noge da pobegne štoperima, ali špicem šutira pored gola!

50' Solidna prilika za napredak, Milovanović šutira glavom, ali pored gola.

DRUGO POLUVREME!

partizan - Napredak

FK Partizan - Miroslav Todorović

Partizan - Napredak, Foto: FK Partizan - Miroslav Todorović

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

42' GOOOOOOOOOOL VUKADINOVIĆ! Kontra Napretka, poveo je Gavrić loptu pa poslao ka Vukadinoviću koji je bio potpuno sam!

34' GOOOOOL SUMA! Kažnjeni su gosti, posle karambola u šesnaestercu Napretka, lopta je došla do Sume koji je zabio loptu u gol Miloševića!

29' KAKVA AKCIJA NAPRETKA! Stopostotna prilika za goste, sjajan dupli pas igrača Napretka, Stojković je bio savladan ali je Ostojić izbacio loptu sa linije!

23'  Probio je Nigerijac, Sadik po levoj strani, ali je veoma slabo šutirao!

14' Uzvraća Napredak uz dva opasna šuta, Zec je izbio sam na Stojkovića, ali je golman Partizana sjajno reagovao i sprečio brzo izjednačenje.

12' GOOOOOL SUMA! Kontra Partizana, odlično je Tošić propustio loptu kroz noge Asanu, koji centrirao u šesnaesterac, lopta je posle intervencije odbrane Napretka otišla ka Sadiku koji je uposlio Sumu, koji je na prvi pogled delovalo kao da je u ofsajdu, ali je štoper gostiju zakasnio da napravi ofsajd zamku!

10' Spor ritam utakmice, bez prave prilike na obe strane! 

5' Mirniji period igre, početno odmeravanje snage! 

UTAKMICA JE POČELA! 

19. KOLO SUPERLIGE SRBIJE!

PARTIZAN - NAPREDAK KRUŠEVAC

POČETAK UTAKMICE: 04.12.2019 17.00

STADION: FK Partizan

SUDIJA: Novica Anđelovski - Potočan Dejan - Beljin Goran - Trifković Dejan

POSTAVE:

partizan - Napredak

printscreen superliga.rs

Foto: printscreen superliga.rs

Trener Partizana: Savo Milošević

Trener Napretka: Ivan Stefanović

Fudbaleri Partizana dočekuju Napredak iz Kruševca u okviru 19. kola Superlige Srbije! Crno-beli su u prošlom kolu pobedili Mačvu 2:0, dok je Napredak izgubio na domaćem terenu od Inđije, posle čega je trener tog kluba Predrag Rogan podneo ostavku, on je tada izjavio:

"Prvi put posle utakmice nisam ušao u svlačionicu. Bio sam ljut i razočaran i hteo sam da izbegnem teške reći. Nije sporan poraz, već odnos pojedinaca, a kao neko ko sastavlja tim snosim punu odgovornost i odlučio sam da se povučem", rekao je Rogan, a prenosi Sportski žurnal.

Fudbaleri Napretka trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli Linglong Superlige sa 18 bodova posle 18 odigranih utakmica, Partizan se nalazi na trećem mestu sa 38 bodova iz 17 utakmica!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč sa Napretkom izjavio je:

"Deluje da su svi igrači spremni i zdravi. Ima specifičnosti kada je u pitanju sutrašnja utakmica. Igramo protiv ekipe koja nam je zadavala dosta muke u poslednje vreme. Da se ne vraćam dalje od mog mandata, u sve tri utakmice koje smo igrali sa Napretkom imali smo neki problem. Nadam se da ćemo ovaj put izaći lakše na kraj sa njima", rekao je Milošević na konferenciji za medije u SC Teleoptik.